Women’s Golf

First Date

Let’s Go(lf) Ladies!

Bijkletsen met vriendinnen, lekker lunchen of borrelen, genieten van de natuur én sport met elkaar combineren? Dat kan! Bij Golfclub Zeegersloot ben je op de juiste plek, want golf heeft het allemaal. Steeds meer vrouwen ontdekken golf, en jij? Kom 26 mei, 3, 30 juni of 2, 14 juli op first date! 

Een first date is een kennismaking met golf alleen voor vrouwen onder begeleiding van onze golfpro gecombineerd met een lekkere lunch. Doe je mee met onze first date om deze mooie sport te ontdekken? Meld je aan, alleen of juist met een vriendin, zus, nicht of collega, en wie weet is het straks wel liefde op het eerste gezicht tussen jou en de golfsport.

 

 

 

 

First date bij Golfclub Zeegersloot 

De first date vindt plaats op onze golfclub. Een prachtige omgeving voor een eerste kennismaking tussen jou en de golfsport. De prachtige natuur zorgt voor een relaxte sfeer en de mooie vergezichten zullen een glimlach op je gezicht toveren. Op onze baan is het nooit saai. ‘Give it a try’ en sta open voor een nieuwe liefde in je leven!

 

 

Wat houdt een first date in? 

First dates lopen altijd anders dan je denkt, maar dit kunnen wij je al wel vertellen. Het programma ziet er als volgt uit:

10:00 uur Inloop (Ontvangst onder het genot van een koffie en een roze lekkernij is het tijd om kort met elkaar kennis te maken.)
10:30 uur Start clinic 
11:30 uur Kleine break
(Smoothie) 
11:45 uur Spelen op de par 3 baan (Parkbaan)
13:00 uur Lunch en nakletsen (Onder het genot van een lunch is het tijd om de first date met elkaar door te nemen. Drankjes zijn voor eigen rekening. Aan het einde van het programma bieden we je ons aanbod voor de Women’s Golf cursus aan en ontvang je een toffe waterfles.)

Liefde op het eerste gezicht?
Na de first date is het mogelijk om je aan te melden voor het Women’s Golf lesprogramma. Tijdens deze 8 lessen leer je alle fijne kneepjes van golf. Onder begeleiding van een golfprofessional ga je in een groep met alleen vrouwen werken aan het behalen van je baanpermissie en je theorie examen. De lessen zijn actief, leerzaam én gezellig!

 

Women's Golf

Belangrijk om te weten

– De first date is speciaal voor vrouwen. Dus alleen vrouwen kunnen zich aanmelden.
– Draag sneakers en kleding waarin je je makkelijk kunt bewegen.
– De golfles wordt verzorgd door een echte golfprofessional.
– De kosten voor deze first date zijn €49,- per persoon.
– Ervaring is niet nodig!

 

 

Meld je aan!

De first dates zijn op de volgende momenten:
Vrijdag 30 juni van 10:00 tot 14:00 uur
Zondag 2 juli van 10:00 tot 14:00 uur
Vrijdag 14 juli van 15:00 tot 19:00 uur

Inschrijving first date - Women's Golf

Name(Required)
Ik wil op first date op(Required)