Golfschool Zeegersloot

Basis CMYKGolfschool Zeegersloot is een golfschool die golfers van alle niveaus helpt hun golfdoelen te bereiken en is gevestigd op Golfclub Zeegersloot. Golfschool Zeegersloot heeft een rijkelijk aanbod van lessen en cursussen voor zowel de startende golfer als de meer ervaren golfer. Zo zijn er voor de nieuwe golfers gratis workshops, bieden we een laagdrempelige introductiecursus aan en is het uiteraard mogelijk om privélessen te boeken op een tijdstip dat het jou uitkomt.

 

Contact:

Golfschool Zeegersloot is gevestigd op Golfclub Zeegersloot.
Kromme Aarweg 5
2403NB Alphen aan den Rijn

Synco Jonkeren
06-28451986

Isi Kokke
06-24238493

 

Tip van de golfschool

Beste Golfers, we willen graag het belang van goed materiaal onder de aandacht brengen. Men denkt dan vaak aan het laten fitten van clubs, waarbij de lengte, lie angle en flex een belangrijke rol spelen. Echter wordt dit door slechts een beperkt percentage golfers gedaan. Ze vinden zichzelf niet goed of constant genoeg voor een op maat gemaakte set, vinden het te duur of zijn zeer gehecht aan hun oude clubs.
Of men nu nieuwe of oude clubs heeft, er zijn nog andere zaken van belang die u kunnen helpen het speelniveau te verbeteren. Denk aan het tijdig vervangen van de grips. Bij versleten grips en/of grips met de verkeerde dikte zal knijpen in de stok een logisch gevolg zijn. En het laat zich raden wat spierspanning doet met consistentie van de swing en het geeft ook verlies van afstand. De grip is het enige contactpunt tussen de golfer en de golfclub dus enorm belangrijk.
De groeven in de golfclub creëren spin en dat zorgt voor hef- en trekkracht voor de bal en zijn dus enorm belangrijk voor een goede balvlucht. Als de groeven op het clubblad vuil zijn en dicht zitten ‘glijdt’ de bal als het ware over het blad waardoor de spin en dus controle achteruit gaan. Verder heeft goed schoeisel, en dan met name spikes die niet versleten zijn, invloed op de swing. Kracht en clubsnelheid komt immers ook vanuit de grond. Zie filmpje middels onderstaande link:
https://www.youtube.com/watch?v=kj0_i2x1rfE

Uiteraard kunnen we het ook nog hebben over golfballen en kleding maar we beperken ons voor nu tot bovenstaande. Golfschool Zeegersloot vervangt graag uw grips en/of spikes. Het afgeven van de spullen kan bij de Golfschool.

GOLFSTART

Wilt u samen met collega’s, vrienden of familie golflessen volgen? Golfschool Zeegersloot biedt onderstaande mogelijkheden om samen golflessen te volgen bij Golfclub Zeegersloot.

  • Golfen is voor iedereen en voor alle leeftijden.
  • Golf is voor alle niveaus: recreatie, breedtesport, topsport.
  • Golf is voor individuen en groepen.
  • Golf is een sportieve buitenactiviteit in vaak hele mooie natuurlijke omgevingen (parken, bossen, duinen, landerijen).
  • Golf is een sociale activiteit, bijzonder leuk in groepen.
  • Golf kan iedereen leren.

Zie voor meer informatie: https://golfstart.golf.nl/sportaanbieder-detail?id=1be8b207-a94f-47d3-bd98-522b012645b9

 

 

 

Privé-les

Wil je de lessen nemen op tijdstippen die jou goed uitkomen en met een frequentie die jij prettig vindt? Dan is privé-les misschien iets voor jou.

Via de online lesagenda op de homepagina boek je op een tijdstip dat het jou uitkomt een les bij een van ons. Je kunt bij ons een les van 25 of 50 minuten boeken.

Nog meer dan bij een cursus kunnen we bij privé-les je persoonlijke doelstellingen vaststellen en daar aan gaan werken. Je kunt privé-les boeken voor jezelf of met maximaal zes personen.

Ben je van plan om regelmatig golfles te nemen? Vraag dan naar de voordelige 10-lessenkaart.

SoortTarief
Privé-les 1 persoon 25 min.€ 30,00
Privé-les 2 personen 25 min.€ 35,00
Privé-les 1 persoon 50 min.€ 60,00
Privé-les 2 personen 50 min.€ 70,00
Privé-les 3 personen 50 min.€ 75,00
10 lessenkaart 1 persoon 25 min. € 275,00
10 lessenkaart 2 personen 25 min. € 325,00
Jeugdlessen

Jeugdlessen zijn een ideale manier om kinderen vroeg enthousiast te maken voor de golfsport. En dat niet alleen, ook is gebleken dat het lesgeven aan jeugd z’n vruchten afwerpt. Een aantal van de op Zeegersloot opgeleide jeugdspelers speelt inmiddels bij de gerenommeerde Nederlandse clubs. Dat is in de eerste plaats een compliment voor de speler, maar ook voor de club. Zeegersloot blijkt een club met potentie voor jeugdspelers.

De lessen zijn meer dan alleen chip-, put-, en swinglessen. Samen streven wij erna om de jeugdlessen zowel leuk als leerzaam te maken. Als leidraad gebruiken we de boeken ‘Spelenderwijs Leren’ van Elliot van der Veeke. Per leeftijdscategorie doen we allerlei oefeningen in spelvorm die gerelateerd zijn aan het golfen. Er is dan ook niet alleen aandacht voor techniek, maar ook voor de regels en vooral voor de etiquette.

Om jeugdlessen te volgen bij Golfclub Zeegersloot, hoef je geen lid te worden van de club. Wel betaal je iets meer voor de lessen. Het lidmaatschap biedt je (als je in bezit bent van het GVB) naast de goedkopere jeugdlessen ook als voordeel dat je onbeperkt kunt spelen op de prachtige baan van Zeegersloot.

Baanles

Ben jij de koning(in) van de driving range? Alle ballen gaan rechtdoor en de afstand die jij graag wilt. Maar in de baan lijkt het ineens een totaal ander spelletje te zijn. Ballen worden getopt, in de grond geslagen of zwaaien helemaal af. Wat gebeurt er met de swing als je eenmaal in de baan bent ten opzichte van de vertrouwde range?

Dat is wat wij regelmatig horen van mensen op de range.

Wij bieden nu de mogelijkheid om daar verandering in aan te brengen.

Maak je de juiste keuzes qua club en swing? Maak je wel dezelfde swing als op de range? Sta je wel goed opgelijnd?

Tijdens een baanles van 9-holes kijken we naar de verschillende dingen die er gebeuren.

Heb je interesse? Neem contact op met je professional om een afspraak te maken. Met een klein groepje (maximaal 4) kan natuurlijk ook.

Tarieven baanles
1 persoon: € 150,-
Groep van 2 personen: € 85,- per persoon
Groep van 3 personen: € 65,- per persoon
Groep van 4 personen: € 50,- per persoon

Clubfitting

Golf is een leuk, maar moeilijk spel. Elke golfer is daarom gebaat bij de best mogelijke omstandigheden. Een daarvan is een juiste golfuitrusting.

De bekende fabrikanten leveren doorgaans prima clubs met allerlei verschillende eigenschappen, doch met een design dat is afgestemd op de gemiddelde speler (maar die bestaat niet …). Dat impliceert dat golfers hun swing en houding moeten aanpassen aan deze fabrieksstandaard.

De individuele kenmerken van een golfer, zoals fysieke mogelijkheden en techniek, vormen samen met ontwerp en materiaal van de golfclubs, in grote mate het spelresultaat. Al die eigenschappen beïnvloeden elkaar. Goed aangemeten clubs (kunnen) zorgen voor meer afstand, een gecontroleerde balvlucht, minder putts, lagere scores en – dus – veel meer spelplezier.

Genoeg redenen om voor de aanschaf van nieuwe (of met uw oude) clubs eens bij ons langs te komen.

Prijzen clubfitting

ProductPrijs per club
Grips vanaf€ 11,--
Verkorten club + nieuwe gripPrijs op aanvraag
Verlengen club + nieuwe gripPrijs op aanvraag
Groeven slijpen€ 10,- per club
Spikes vervangenVanaf € 20,-- per paar

Golfreizen

In november gaan we naar Cadiz. Iberostar Royal Andaluz is een heerlijk hotel aan zee en staat bekend om zijn all inclusive formule met fantastich eten. De golfbanen en oefenfaciliteiten zijn top. 
In december gaat de reis naar het schiereiland Troja in de buurt van Lissabon. Het prima hotel ligt op loopafstand van de haven vanwaar een ferry in 10 minuten naar het leuke stadje Setúbal vaart. De onlangs geopende baan Comporta Dunes is een pareltje en ook Troja golf is een echte aanrader.
Bij beide reizen is er in de ochtend instructie en in de middag speel je 18 holes. Wij spelen dan mee en geven tips in de baan.
Als je wilt inschrijven of vragen hebt, stuur dan een mail naar info@golfschoolzeegersloot.nl

Synco Jonkeren

Synco Jonkeren is sinds 2008 professional op Golfclub Zeegersloot. Daarvoor werkte hij bij BurgGolf Zoetermeer. Hij heeft zijn opleiding gevolgd aan het Van Swinderen Golf College, is gediplomeerd PGA A- en B-professional. Voor en tijdens zijn opleiding werd Synco begeleid door Richard Paul en Adam Howard bij BurgGolf Zoetermeer. Synco is vader van twee dochters. Zijn hobby’s naast het golfen zijn alle sporten met een bal en zijn gezin.

Les reserveren

Isi Kokke

Isi Kokke is sinds 2003 golfprofessional en vanaf 2016 werkzaam op Golfclub Zeegersloot. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen leest hij veel over golf en gaat hij naar bijscholingen. Isi woont met zijn vrouw en drie kinderen in Den Haag. Verder is Isi bestuurslid van Stichting Allerliefst en lid van JCI. Sport in algemene zin is een enorme passie voor hem.

Les reserveren

Lessen & cursussen golfschool

Ieder mens is anders en dus gelooft Golfschool Zeegersloot niet in één standaard aanpak. Wij kijken naar je ambities en passen onze golfles daar op aan. Beginners kunnen kiezen voor een cursus of privéles. Bij een cursus krijg je in een korte tijd flink wat uren les in een groep van maximaal zes personen. Wil je de lessen over een langere tijd spreiden, om tussendoor veel te oefenen, dan past privéles beter bij jou.

Voor gevorderden organiseert de golfschool ook een aantal keren per jaar een cursus. Dat kan een cursus zijn om je klaar te stomen voor je GVB, een cursus om naar een handicap te werken, of je handicap te verlagen. Natuurlijk kun je als gevorderde ook privélessen nemen. Om de techniek verder te verbeteren of de puntjes op de ‘i’ te zetten.

Voor alle overige vragen over de golfschool kunt u gebruikmaken van onderstaand contactformulier.

  • Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn hierop van toepassing

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Contact

Golfschool Zeegersloot is gevestigd op Golfclub Zeegersloot.
Kromme Aarweg 5
2403 NB Alphen aan den Rijn

Synco Jonkeren
06-28451986

Isi Kokke
06-24238493

info@golfschoolzeegersloot.nl