BAANONDERHOUD

 

Onze golfbaan wordt met de grootste zorg onderhouden

De Ridder golf, sport en groen onderhoudt met trots Golfbaan Zeegersloot. Wij zijn een familiebedrijf sinds 1926 en onderhouden verschillende golfbanen in Nederland. Ons specialisme is de aanleg, het onderhoud en het renoveren van golfbanen. Bij al onze werkzaamheden staat het golfplezier van de leden voorop. Ons handelen is uitsluitend gericht op advies, kwaliteit en service! Daarom houden we u graag op de hoogte van alle werkzaamheden. Dit doen wij via de algemene baanpagina op de website en/of door middel van de nieuwsbrief van de golfclub. Tevens gebruiken we deze specifieke ‘De Ridder’ pagina om alle leden van Zeegersloot achtergrondinformatie te verstrekken over specifieke werkzaamheden zoals renovaties en groot onderhoud.

Uw hoofdgreenkeeper is Gerrie Molleman. Gerrie heeft al jaren ervaring als hoofdgreenkeeper en is specialist in het onderhouden van greens.

Het vaste greenkeepersteam bestaat naast Gerrie uit tweede man Kees, Marco en Wouter.

ridder_de_logo

Voorrang in goed overleg!

We willen u graag een fijne golfdag zonder al te veel onderbrekingen verzorgen. Tegelijkertijd willen we onze greenkeepers zowel hun werk efficiënt laten doen, als beschermen tegen te vroeg geslagen ballen.

Daarom hanteren we op Golfclub Zeegersloot de volgende regeling:
De greenkeeper zal vanaf de machine of vanuit de baan op geschikte momenten oogcontact maken met de wachtende spelers en hen middels een armgebaar (‘doorzwaaien’) laten weten dat de flight kan (af)slaan en hem daarmee kan passeren. De flight zal bij het naderen van een greenkeeper er op letten dat de greenkeeper hen heeft gezien (oogcontact) en na zijn armgebaar middels handopsteken laten zien dat ze zullen gaan (af)slaan.