Hospitality Team

Coördinatie

Corine Cools
Irene van Bienema
Jan van Roosendaal

Contact:

hospitality@zeegersloot.nl

06 52 43 76 35

of via secretariaat 0172 584394

Leden hospitalityteam


Herman Albers
Ingrid Buitenhuis
Nol van der Drift
Henny van Ginkel
Paul de Greeve
Freek Groen
Jacques de Jong
Marja Kristel
Lia Krosse
Yvonne Lek
Otto van Muijlwijk
André Pont
Jan Scholtes
Marjon van Tuyl
Albert Vermeulen
Marianne van Wijnen
Elsbeth Zonnevylle

AGENDA HOSPITALITY

zondag
19 juli
welkomstwedstrijd
zondag
27 sept.
Nieuwe leden Najaarswedstrijd 9-holes Heuvel/Parkbaan

Laatste nieuws

No thumbnail available

Uitslag Hospitality wedstrijd 19 juli 2020

Ook het Hospitality team kon na de periode zonder wedstrijden weer een kennismakingswedstrijd organiseren voor nieuwe leden en, deze keer,[...]
Nieuwsoverzicht
  • Nieuws van Hospitality

Waarom Hospitality?

 

GC Zeegersloot vindt het belangrijk dat nieuwe leden zich welkom voelen bij onze vereniging en goed hun weg kunnen vinden binnen onze golfclub.
Ook willen wij gasten een warm welkom heten en ze een plezierige dag bij ons bezorgen. Uiteraard spelen het secretariaat, de servicedesk en de marshals een belangrijke rol op dit gebied. Bij ontvangst van grotere groepen worden zij daarbij ondersteund door het Hospitality team.
Het Hospitality team bestaat volledig uit vrijwilligers, allemaal leden van GC Zeegersloot. Dit team organiseert verschillende activiteiten om nieuwe leden van nuttige informatie te voorzien en met elkaar en met andere leden in contact te brengen. Zij hebben zich als doel gesteld om nieuwe leden aansluiting te laten vinden bij de vele activiteiten binnen onze golfclub, zodat zij zich snel thuis voelen op GC Zeegersloot.

De inzet van de Hospitality-vrijwilligers wordt door zowel nieuwe leden als gastgroepen erg op prijs gesteld, zo is gebleken uit vele positieve reacties. Als team zijn wij steeds op zoek naar initiatieven en activiteiten die kunnen bijdragen aan onze doelstelling om leden en gasten zich welkom te laten voelen bij GC Zeegersloot.
Heb je interesse om als vrijwilliger bij te dragen of heb je als nieuw lid een vraag, dan kan je altijd bellen met iemand van het coördinatieteam of mailen naar: hospitality@zeegersloot.nl.

Coördinatieteam

Corine Cools
Irene van Bienema
Jan van Roosendaal

GASTEN

Ontvangst groepen

Groepen gasten worden, indien gewenst en vooraf aangegeven, welkom geheten door een gastvrouw of gastheer van het Hospitality team. De gastvrouw/-heer is het overall aanspreekpunt voor de gastgroep op de dag van spelen. Hij of zij ondersteunt de groep waar nodig bij de afstemming tussen servicedesk, marshal, de Zeeger en de pro’s. De financiële afhandeling loopt altijd via het secretariaat. De gastvrouw/-heer krijgt in de week voorafgaand aan het spelen de informatie over de gastgroep van het secretariaat en neemt contact op met de organisator van de groep om af te stemmen of er wensen zijn voor de speeldag. De gastvrouw/-heer kijkt op de speeldag zelf waar ondersteuning of uitleg gewenst is, en zorgt er samen met de marshal voor dat de spelers op tijd vanaf de 1e tee kunnen vertrekken voor een heerlijke dag op GC Zeegersloot.

NIEUWE LEDEN

Welkomstwedstrijden

Gedurende de eerste 2 jaar van uw lidmaatschap ontvangt u een uitnodiging voor deze 9-holes gezelligheidswedstrijden.

Drie keer per jaar (voorjaar, zomer en najaar)  organiseert het Hospitality team een welkomstwedstrijd (een 9-holes gezelligheidswedstrijd).
De data voor het komend jaar staan vermeld in de activiteitenkalender op de homepage van GC Zeegersloot.

Er wordt zowel op de Parkbaan als op de Griend- of Heuvelbaan een gezelligheidswedstrijd georganiseerd zodat iedere speler van elk niveau mee kan doen. Wij spelen in teams, onder begeleiding van een vrijwilliger. De wedstrijdvorm is een Texas Scramble, hierbij slaat ieder lid van het team een bal en mogen alle spelers verder slaan vanaf de positie van de beste bal. De kosten van deelname zijn € 5; hiervan wordt een klein prijsje voor de winnende teams gekocht en krijgen alle deelnemers na afloop een drankje. Deze gezellige wedstrijden zijn vooral leuk om andere (beginnende) leden te ontmoeten.

U ontvangt een mail met de uitnodiging voor deze wedstrijd. Als u mee wilt doen moet u zich aanmelden bij hospitality@zeegersloot.nl.

Informatiebijeenkomsten voor nieuwe leden

Voorafgaand aan de welkomstwedstrijd wordt informatie uitgewisseld over clubactiviteiten en kunnen vragen aan ervaren clubleden gesteld worden.

Er worden binnen de vereniging heel veel activiteiten georganiseerd. De meeste informatie hierover is op onze website te vinden maar het is lastig zoeken naar iets waar je het bestaan niet van weet.
Om nieuwe leden op weg te helpen zullen leden van het coördinatieteam, voorafgaand aan de welkomstwedstrijden, een uur eerder aanwezig zijn om uitleg te geven over de mogelijkheden om te spelen, aan wedstrijden deel te nemen, competitie te spelen, lessen te volgen en deel te nemen aan overige activiteiten binnen de club.
Deze informatie wordt volledig afgestemd op de interesses van de aanwezigen en er is volop gelegenheid tot het stellen van vragen.

Individuele begeleiding voor nieuwe leden

Zit u met een persoonlijke vraag of heeft u als nieuwkomer een steuntje nodig?

Dan is het ook mogelijk om in een één-op-één gesprek te worden geïnformeerd over de mogelijkheden. Laat ons dat gerust weten, hetzij via hospitality@zeegersloot.nl, hetzij via een antwoord op de uitnodigingsmail die een paar keer per jaar wordt verstuurd. Eén van onze vrijwilligers neemt dan contact met u op om een afspraak te maken. Zij kunnen vragen beantwoorden, zorgen voor introducties bij de verschillende commissies, samen een rondje lopen, helpen bij het marken voor een handicap of contacten leggen met andere spelers en nog veel meer.

Voelt u zich prettiger bij deze aanpak, laat het ons gerust weten. Wij doen dit graag!

Golfmaatje, een WhatsApp-groep

Hoe kom ik in contact met spelers met dezelfde interesses of vind ik aansluiting bij groepjes? Samen spelen is vaak leuker! De servicedesk kan u vaak goed adviseren als u wilt bijschrijven in een andere flight.

Maar wij zijn ook gestart met een app-groep, Golfmaatje. Een aantal leden die het leuk vindt om af en toe een rondje te lopen met andere en ook nieuwe leden hebben zich voor deze groep gemeld. Dus als u een keer een ‘golfmaatje’ zoekt, meldt u dan aan. Stuur een app’je wanneer u wilt spelen en op welke baan. Er zal meestal wel iemand zijn die het leuk vindt om samen met u een rondje te lopen.

Aanmelden kan door een app’je te sturen naar de beheerder: Otto van Muylwijk 06 10 15 98 54

U kunt dan ook reageren op de oproepjes van anderen.

Masterclasses Pro's

Speciaal voor golfers die de afgelopen jaar lid zijn geworden van GC Zeegersloot organiseren de pro’s, Isi en Synco, drie keer per jaar een Masterclass.

De Masterclasses zijn opgezet om nieuwe leden met elkaar in contact te brengen en om tips en trics in de praktijk te oefenen, Zowel gezellig als leerzaam dus.

Een Masterclass duur anderhalf uur en begint om 16:00 uur. Na afloop is er nog tijd voor een hapje en een drankje in het restaurant. Deelname bedraagt €5 per keer, inclusief. U kunt per keer of voor alle keren tegelijk inschrijven.

De data waarop de Masterclasses gegeven worden staan in de Hospitality Agenda bovenaan deze pagina en in de Kalender op de website.

De pro’s sturen een uitnodiging per mail aan de betreffende golfers; aanmelden kan via die mail of persoonlijk aanmelden bij de pro’s.

INFORMATIEMAP 2020