Hospitality Team

Coördinatie

Corine Cools
Irene van Bienema

Contact:

hospitality@zeegersloot.nl

06 52 43 76 35

of via secretariaat 0172 584394

Leden hospitalityteam


Floor Bok
Ingrid Buitenhuis
Henny van Ginkel
Carola van Goozen
Paul de Greeve
Freek Groen
Janny Groen
Jacques de Jong
Marja Kristel
Iolanthe de Lange
Yvonne Lek
Otto van Muijlwijk
Kathy de Rijk
Jan van Roosendaal
Carla Siegenthaler
Ton Smeulders
Pia Teepe
Albert Vermeulen
Nel Wijsman
Elsbeth Zonnevylle

AGENDA HOSPITALITY

2024
20 april
30 juni
08 sept.
9-holes Nieuweledenwedstrijd v.a. 15:30
8 mei t/m
3 juli

7 inloopochtenden (PB)
woensdag vanaf 09:30 uur.
m.u.v. 15 mei (onderhoud) en
5 juni (golfweek)

Laatste nieuws

Nieuwsoverzicht

Nieuwsoverzicht
  • Nieuws van Hospitality

Waarom Hospitality?

 

GC Zeegersloot vindt het belangrijk dat nieuwe leden zich welkom voelen bij onze vereniging en goed hun weg kunnen vinden binnen onze golfclub.
Ook willen wij gasten een warm welkom heten en ze een plezierige dag bij ons bezorgen. Uiteraard spelen het secretariaat, de servicedesk en de marshals een belangrijke rol op dit gebied. Bij ontvangst van grotere groepen worden zij daarbij ondersteund door het Hospitality team.
Het Hospitality team bestaat volledig uit vrijwilligers, allemaal leden van GC Zeegersloot. Dit team organiseert verschillende activiteiten om nieuwe leden van nuttige informatie te voorzien en met elkaar en met andere leden in contact te brengen. Zij hebben zich als doel gesteld om nieuwe leden aansluiting te laten vinden bij de vele activiteiten binnen onze golfclub, zodat zij zich snel thuis voelen op GC Zeegersloot.

De inzet van de Hospitality-vrijwilligers wordt door zowel nieuwe leden als gastgroepen erg op prijs gesteld, zo is gebleken uit vele positieve reacties. Als team zijn wij steeds op zoek naar initiatieven en activiteiten die kunnen bijdragen aan onze doelstelling om leden en gasten zich welkom te laten voelen bij GC Zeegersloot.
Heb je interesse om als vrijwilliger bij te dragen of heb je als nieuw lid een vraag, dan kan je altijd bellen met iemand van het coördinatieteam of mailen naar: hospitality@zeegersloot.nl.

Coördinatieteam

Corine Cools
Irene van Bienema

GASTEN

Ontvangst groepen

Groepen gasten worden, indien gewenst en vooraf aangegeven, welkom geheten door een gastvrouw of gastheer van het Hospitality team. De gastvrouw/-heer is het overall aanspreekpunt voor de gastgroep op de dag van spelen. Hij of zij ondersteunt de groep waar nodig bij de afstemming tussen servicedesk, marshal, de Zeeger en de pro’s. De financiële afhandeling loopt altijd via het secretariaat. De gastvrouw/-heer krijgt in de week voorafgaand aan het spelen de informatie over de gastgroep van het secretariaat en neemt contact op met de organisator van de groep om af te stemmen of er wensen zijn voor de speeldag. De gastvrouw/-heer kijkt op de speeldag zelf waar ondersteuning of uitleg gewenst is, en zorgt er samen met de marshal voor dat de spelers op tijd vanaf de 1e tee kunnen vertrekken voor een heerlijke dag op GC Zeegersloot.

NIEUWE LEDEN

Kennismakingswedstrijden

Gedurende de eerste 2 jaar van uw lidmaatschap ontvangt u een uitnodiging voor deze 9-holes gezelligheidswedstrijden.

Drie keer per jaar (voorjaar, zomer en najaar)  organiseert het Hospitality team een kennismakingswedstrijd (een 9-holes gezelligheidswedstrijd).
De data voor het komend jaar staan vermeld in de activiteitenkalender op de homepage van GC Zeegersloot, in de wedstrijdmodule van e-Golf4U en op de agenda van de Hospitailty pagina.

Er wordt zowel op de Parkbaan als op de Griend- of Heuvelbaan een gezelligheidswedstrijd georganiseerd zodat iedere speler van elk niveau mee kan doen. Wij spelen in teams, onder begeleiding van een vrijwilliger. De wedstrijdvorm is een Texas Scramble, hierbij slaat ieder lid van het team een bal en mogen alle spelers verder slaan vanaf de positie van de beste bal. De kosten van deelname zijn € 7,50; hiervan wordt een klein prijsje voor de winnende teams gekocht en krijgen alle deelnemers na afloop een drankje. Deze gezellige wedstrijden zijn vooral leuk om andere (beginnende) leden te ontmoeten.

U ontvangt een mail met de uitnodiging voor deze wedstrijd. Als u mee wilt doen moet u zich aanmelden via de wedstrijdmodule van e-Golf4U op de Zeegersloot website.

Inloopwedstrijden Parkbaan

Op woensdagochtenden in mei en juni worden inloopochtenden op de Parkbaan georganiseerd. Ieder lid met een hcp hoger dan 36 kan hier aan deelnemen.
Op deze ochtenden zijn er vrijwilligers aanwezig waar je met alle vragen terecht kunt.
Deze ochtenden zijn vooral leuk als je net hebt leren golfen, je andere golfers wilt leren kennen om samen mee te spelen of je handicap wilt halen of je hcp wilt verlagen.

Inloop vanaf 9.00 uur en starten tussen 9.30 en 11.00 uur. Je leert je kaart invullen en invoeren.

Om de inloop laagdrempelig te houden is het invoeren van een kaart niet verplicht, maar wil je wel een kaart inleveren dan is er altijd wel een marker te vinden die mee loopt.

Informatiemap voor nieuwe leden

Het Hospitality-team heeft een informatiemap samengesteld voor nieuwe leden van GCZeegersloot. In deze map vindt u praktische informatie over het reilen en zeilen van de golfclub.

De map is digitaal te downloaden via DEZE LINK Een fysiek exemplaar kunt u afhalen bij de Servicedesk.

Uw suggesties om de map te verbeteren zijn van harte welkom.

Informatieverstrekking voor nieuwe leden

 

Er worden binnen de vereniging heel veel activiteiten georganiseerd. De meeste informatie hierover is op onze website te vinden maar het is lastig zoeken naar iets waar je het bestaan niet van weet.
Tijdens de borrel na de kennismakingswedstrijden en bij de inloopochtenden kunnen leden van het Hospitality-team uitleg geven over de mogelijkheden om te spelen, aan wedstrijden deel te nemen, competitie te spelen, lessen te volgen en deel te nemen aan overige activiteiten binnen de club.
Deze informatie wordt volledig afgestemd op de interesses van de aanwezigen en er is volop gelegenheid tot het stellen van vragen.

Persoonlijk contact met nieuwe leden

Zit u met een persoonlijke vraag of heeft u als nieuwkomer een steuntje nodig?

Dan is het ook mogelijk om in een één-op-één gesprek te worden geïnformeerd over de mogelijkheden. Laat ons dat gerust weten, hetzij via hospitality@zeegersloot.nl, hetzij via een antwoord op de welkomstmail die een paar keer per jaar wordt verstuurd. Eén van onze vrijwilligers neemt dan contact met u op om een afspraak te maken. Zij kunnen vragen beantwoorden, zorgen voor introducties bij de verschillende commissies, samen een rondje lopen, helpen bij het marken voor een handicap of contacten leggen met andere spelers en nog veel meer.

Voelt u zich prettiger bij deze aanpak, laat het ons gerust weten. Wij doen dit graag!

Golfmaatje, een WhatsApp-groep

Hoe kom ik in contact met spelers met dezelfde interesses of vind ik aansluiting bij groepjes? Samen spelen is vaak leuker! De servicedesk kan je vaak goed adviseren als je wil bijschrijven in een andere flight.

Maar wij zijn ook gestart met een app-groep, Golfmaatje. Meerdere leden die het leuk vinden om af en toe een rondje te lopen met andere en ook nieuwe leden hebben zich voor deze groep gemeld. Dus als je een keer een ‘golfmaatje’ zoekt, meldt je dan aan. Stuur een app’je wanneer je wilt spelen en op welke baan. Er zal meestal wel iemand zijn die het leuk vindt om samen met jou een rondje te lopen.

Aanmelden kan door een app’je te sturen naar de beheerder: Otto van Muylwijk 06 10 15 98 54

Je kan dan ook reageren op de oproepjes van anderen.

Masterclasses Pro's

Speciaal voor golfers die de afgelopen jaar lid zijn geworden van GC Zeegersloot organiseren de pro’s, Isi en Synco, drie keer per jaar een Masterclass.

De Masterclasses zijn opgezet om nieuwe leden met elkaar in contact te brengen en om tips en trics in de praktijk te oefenen, Zowel gezellig als leerzaam dus.

Een Masterclass duur anderhalf uur en begint om 16:00 uur. Na afloop is er nog tijd voor een hapje en een drankje in het restaurant. Deelname bedraagt €5 per keer, inclusief. U kunt per keer of voor alle keren tegelijk inschrijven.

De data waarop de Masterclasses gegeven worden staan in de Hospitality Agenda bovenaan deze pagina en in de Kalender op de website.

De pro’s sturen een uitnodiging per mail aan de betreffende golfers; aanmelden kan via die mail of persoonlijk aanmelden bij de pro’s.

zoekende golfspeler

We kunnen u helaas niets tonen

Uw zoekopdracht naar een pagina, bericht of informatie is niet te vinden. Bevindt u zich op een commissiepagina? Dan heeft deze commissie nog geen berichten geplaatst.