WELKOM BIJ ‘TIJD VOOR VITALITEIT’,
een intiatief van Golfclub Zeegersloot.

 

Tijd voor vitaliteit is het initiatief van golfclub Zeegersloot om de bewoners van Alphen aan den Rijn kennis te laten maken met golf.

PLEZIER IN BEWEGEN MET 50+ SPORTS!

Natuurlijk weet u als 50-plusser hoe belangrijk (en fijn) het is om actief in beweging te blijven. Maar soms gooien blessures roet in het eten, is de drempel simpelweg te hoog of komt het er gewoon niet van. Dan is een steuntje in de rug prettig. Tijd Voor Vitaliteit biedt u samen met tennisvereniging TEAN, tafeltennisvereniging ATTC, hockeyclub HC Alphen en golfclub Zeegersloot, vier sportverenigingen uit Alphen aan den Rijn, de kans om op een rustige manier en in groepsverband kennis te maken met vier verschillende sporten. Voor vijf euro per les leert u onder professionele begeleiding de basisvaardigheden van de door u gekozen sport. Natuurlijk gaan bij alle lesreeksen gezondheid en gezelligheid voorop. Dus kom in beweging en werk aan uw conditie, balans, flexibiliteit en netwerk. Kiest u voor een lessenreeks tennis, golf, walking hockey of tafeltennis?

Bijna 400 enthousiaste deelnemers gingen u vanaf 2019 voor! We starten weer met nieuwe lessenreeksen in het voorjaar van 2022!

Voor meer informatie over het aanbod van GC Zeegersloot in dit programma kunt u terecht bij Otto van Muijlwijk, Freek Groen en/of Isi Kokke via tijdvoorvitaliteit@zeegersloot.nl.

Inschrijvingen kan via dit contactformulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.