WELKOM BIJ ‘TIJD VOOR VITALITEIT’,
een intiatief van Golfclub Zeegersloot.

 

Tijd voor vitaliteit is het initiatief van golfclub Zeegersloot om de bewoners van Alphen aan den Rijn kennis te laten maken met golf.

TIJD VOOR VITALITEIT- 50+ - GOLF

TIJD VOOR VITALITEIT: nieuwe lessenreeks september 2023

Natuurlijk weet u hoe belangrijk (en fijn) het is om actief en in beweging te blijven. Maar heeft u ook wel eens gedacht aan golf? Een ideale sport om buiten te zijn en in beweging te blijven tot op hoge leeftijd. Tijd Voor Vitaliteit biedt u de kans om op een rustige manier en in groepsverband kennis te maken met de golfsport. Onder professionele begeleiding leert u in 15 lessen de basisvaardigheden en mag u gedurende 2 maanden spelen op de mooie par 3 Parkbaan. En dat voor slechts €100. Ook wordt u de mogelijkheid geboden tot het behalen van het NGF-regelexamen.  Natuurlijk staan bij alle lesreeksen gezondheid en gezelligheid voorop. Dus kom in beweging en werk aan uw conditie, balans, flexibiliteit en netwerk.

Meer dan 550 enthousiaste startende golfers, gingen u reeds voor!

In september 2023 starten weer vijf nieuwe lesreeksen waarvoor nog enkele plaatsen beschikbaar zijn:

– maandag 18 september om 12 uur    (VOL)
– dinsdag 12 september om 19 uur      ( VOL)
– woensdag 13 september om 15 uur   (VOL)
– donderdag 14 september om 12.00   (VOL)
– donderdag 14 september om 19 uur  (VOL)

Indien de dag/tijd van uw voorkeur niet beschikbaar is kunt u zich op de wachtlijst laten plaatsen. Geef dit dan aan in het veld: Uw vraag of opmerking.
Zodra er nieuwe lesreeksen van start gaan wordt contact met u opgenomen.
Voor meer informatie over het aanbod van GC Zeegersloot in dit programma kunt u terecht bij Freek Groen en/of Otto van Muijlwijk via tijdvoorvitaliteit@zeegersloot.nl

Inschrijven kan via dit contactformulier:

Inschrijvingen kan via dit contactformulier.

  • Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn hierop van toepassing

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

* Een lesreeks bestaat uit 15 lessen: in principe is er iedere week les met enkele onderbrekingen vanwege vakanties en feestdagen. Sportschoenen en makkelijk zittende kleding worden aanbevolen, golfclubs zijn beschikbaar bij Golfclub Zeegersloot.