WELKOM BIJ ‘TIJD VOOR VITALITEIT’,
een intiatief van Golfclub Zeegersloot.

 

Tijd voor vitaliteit – Maak kennis met de golfsport

Een initiatief van golfclub Zeegersloot

TIJD VOOR VITALITEIT: nieuwe lessenreeksen in september 2024​

Natuurlijk weet u hoe belangrijk en fijn het is om actief en in beweging te blijven. Maar heeft u daarbij ook wel eens gedacht aan golf? Een ideale sport om buiten te zijn en in beweging te blijven tot op hoge leeftijd. Tijd Voor Vitaliteit biedt u de kans om op een rustige manier en in groepsverband kennis te maken met de golfsport. Onder professionele begeleiding leert u in 15 lessen de basisvaardigheden en mag u gedurende 2 maanden spelen op de mooie par 3 Parkbaan. En dat voor slechts €100,-.. Ook wordt u de mogelijkheid geboden tot het behalen van het NGF-regelexamen.  Natuurlijk staan bij alle lesreeksen gezondheid en gezelligheid voorop. Dus kom in beweging en werk aan uw conditie, balans, flexibiliteit en netwerk.

Meer dan 650 enthousiaste startende golfers gingen u reeds voor en de meeste van hen zijn nu regelmatig op de golfbaan te vinden!

 

In september 2024 starten vier nieuwe lesreeksen:

– maandag 9 september om 12 uur
– dinsdag 10 september om 19 uur
– woensdag 11 september om 15 uur
– donderdag 12 september om 19 uur

Indien de dag/tijd van uw voorkeur niet beschikbaar is kunt u zich op de wachtlijst laten plaatsen. Geef dit dan aan in het veld: Uw vraag of opmerking.
Zodra er nieuwe lesreeksen van start gaan wordt contact met u opgenomen.

Voor meer informatie over het aanbod van GC Zeegersloot in dit programma kunt u terecht bij Freek Groen en/of Otto van Muijlwijk via

tijdvoorvitaliteit@zeegersloot.nl

Inschrijvingen kan via dit contactformulier.

  • Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn hierop van toepassing

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

* Een lesreeks bestaat uit 15 lessen: in principe is er iedere week les met enkele onderbrekingen vanwege vakanties en feestdagen. Sportschoenen en makkelijk zittende kleding worden aanbevolen, golfclubs zijn beschikbaar bij Golfclub Zeegersloot.