WELKOM BIJ ‘TIJD VOOR VITALITEIT’,
een intiatief van Golfclub Zeegersloot.

 

Tijd voor vitaliteit is het initiatief van golfclub Zeegersloot om de bewoners van Alphen aan den Rijn kennis te laten maken met golf.

PLEZIER IN BEWEGEN MET 50+ SPORTS!

Natuurlijk weet u als 50-plusser hoe belangrijk (en fijn) het is om actief in beweging te blijven. Maar soms gooien blessures roet in het eten, is de drempel simpelweg te hoog of komt het er gewoon niet van. Dan is een steuntje in de rug prettig. Tijd Voor Vitaliteit biedt u samen met tennisvereniging TEAN, tafeltennisvereniging ATTC, Squash Nieuwe Sloot, golfclub Zeegersloot en jeu de boules club Les Pointeurs, vijf sportverenigingen uit Alphen aan den Rijn, de kans om op een rustige manier en in groepsverband kennis te maken met vier verschillende sporten. Voor vijf euro per les leert u onder professionele begeleiding de basisvaardigheden van de door u gekozen sport. Natuurlijk staan bij alle lesreeksen gezondheid en gezelligheid voorop. Dus kom in beweging en werk aan uw conditie, balans, flexibiliteit en netwerk. Kiest u voor een lessenreeks tennis, golf, squash, tafeltennis of jeu de boules?

Meer dan 450 enthousiaste deelnemers gingen u vanaf 2019 voor! We starten weer met nieuwe lessenreeksen vanaf september 2022!
​Voor meer informatie over het aanbod van GC Zeegersloot in dit programma kunt u terecht bij Otto van Muijlwijk, Freek Groen en/of Isi Kokke via tijdvoorvitaliteit@zeegersloot.nl.

Flyer met informatie

Inschrijvingen kan via dit contactformulier.

  • Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn hierop van toepassing

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Beschikbare Lesdagen*:
Aanvang in september 2022:
Maandag 12:00 uur, eerste les 19 september (INMIDDELS VOLGEBOEKT).
Dinsdag   19.00 uur, eerste les 20 september (INMIDDELS VOLGEBOEKT).

Aanvang in november:
Woensdag 11:00 uur, eerste les 23 november.
Donderdag 20.00 uur, eerste les 17 november (INMIDDELS VOLGEBOEKT).

* Een lesreeks bestaat uit 20 lessen: in principe is er iedere week les met enkele onderbrekingen vanwege vakanties en feestdagen. complete overzicht wordt voor aanvang van de cursus bekend gemaakt. Sportschoenen en makkelijk zittende kleding worden aanbevolen, golfclubs zijn beschikbaar bij Golfclub Zeegersloot.