BAANSTATUS

Baanstatus

Geldig per: vr 18 jun 2021, 05:44 uur
Griendbaan: Open | Qualifying
Heuvelbaan: Open | Qualifying
Green: Zomergreens
Handicarts: Toegestaan
Trolleys: Toegestaan
Starthole: Hole 10

Bijzonderheden

De Driving Range is ingezaaid. Er wordt in een slagnet afgeslagen. Zodra het veld weer gebruikt kan worden, wordt het net verwijderd.

Baanstatus

Geldig per: vr 18 jun 2021, 05:44 uur
Parkbaan: Open
Qualifying: Ja
Green: Zomergreens
Handicarts: Niet toegestaan
Trolleys: Toegestaan

Bijzonderheden

Het reserveren van een starttijd is verplicht.

Baanstatus

Geldig per: vr 18 jun 2021, 05:44 uur
Driving range: Open
Oefencentrum: Open

Bijzonderheden

In verband met de renovatie van het veld van de Driving Range is er een slagnet aangebracht, dat we tot nader order gebruiken.

Baaninformatie

De verschillende waterpartijen in het prachtige polderlandschap en de Griendbaan zelf leveren een fraaie golfentourage vol afwisseling en uitdaging. De vele bosschages zorgen bovendien voor een rijke aankleding van de baan. De holes op de Griendbaan zijn genummerd 1 tot 9.

griendbaan

De Heuvelbaan bevat uitdagende elementen, die eigenlijk zijn voorbehouden aan duingebieden of andere glooiende, landelijke streken van ons land. Behalve van pittige uitdagingen bij de holes van dit kunstmatig opgehoogde gebied, kan de golfer hier genieten van aansprekende vergezichten over het kenmerkende weidse landschap. De holes op de Heuvelbaan zijn genummerd 10 tot 18.

heuvelbaan

De Parkbaan is een zogenoemde compact course, een gekwalificeerde negen holes baan met een lengte van 1.300 meter. Op deze uitdagende baan kunnen beginnende golfers de kneepjes van het golfspel onder de knie krijgen; de gevorderde golfer kan er onder andere zijn korte spel verder ontwikkelen.

parkbaan

De oefenaccommodatie bestaat uit de overdekte driving range, drie ruim opgezette oefenholes, een chipping green en twee putting greens. De lichtinstallatie van de driving range maakt het mogelijk op alle avonden van de week een balletje te slaan.

oefencentrum

Baaninformatie:
Tijdelijke plaatselijk regels

15 juni 2020
Coronaregel: Als de bal van een speler in een bunker ligt, mag de speler éénmaal een bal plaatsen op een plek naar keuze in de bunker binnen de lengte van een scorekaart of 15 cm van de oorspronkelijke ligging van de bal, niet dichter bij de hole.
Zie hieronder voor meer details. 

Griendbaan en Heuvelbaan
Tijdelijke Plaatselijke Regel voor plaatsen in bunkers tijdens de Covid-19 pandemie
Als de bal van een speler in een bunker ligt, mag de speler zonder strafslag éénmaal de oorspronkelijke bal of een andere bal plaatsen in de bunker. Het gebied waarin geplaatst mag worden en waarvan dan gespeeld mag worden, mag niet verbeterd worden en het gebied waarin geplaatst mag worden moet voldoen aan de volgende eisen:

  • Referentiepunt: plaats van de oorspronkelijke bal.
  • Afmeting van het gebied gemeten van referentiepunt: de lengte van een scorekaart of 15 cm van het referentiepunt, maar met de volgende beperkingen:
    -dit gebied mag niet dichter bij de hole zijn dan het referentiepunt, en
    -dit gebied moet in de bunker zijn.

Bij het handelen volgens deze plaatselijke regel moet de speler een plek kiezen om zijn bal te plaatsen en de procedures te volgen voor het terugplaatsen van een bal volgens de Regel 14.2b(2) en 14.2e.
Straf voor spelen van bal van een verkeerde plaats in overtreding van een plaatselijke regel: algemene straf volgens Regel 14.7a.

Parkbaan
Geen bijzonderheden.

Oefencentrum
Geen bijzonderheden.