Baanstatus

Geldig per:ma 25 mrt 2019, 07:21 uur
Griendbaan:Geopend|Qualifying
Heuvelbaan:Geopend|Qualifying
Green:Zomergreens
Handicarts:Toegestaan
Trolleys:Toegestaan

Gepland onderhoud

Geplande werkzaamheden bekijken.

Bijzonderheden

Starthole: deze week start u op hole 1.

Baanstatus

Geldig per:ma 25 mrt 2019, 07:20 uur
Parkbaan:Geopend
Qualifying:Ja
Green:Zomergreens
Handicarts:Niet toegestaan
Trolleys:Toegestaan

Gepland onderhoud

Geplande werkzaamheden bekijken.

Bijzonderheden

Baanstatus

Geldig per:ma 25 mrt 2019, 07:20 uur
Driving range:Geopend
Oefencentrum:Geopend

Gepland onderhoud

Geplande werkzaamheden bekijken.

Bijzonderheden

Baaninformatie

De verschillende waterpartijen in het prachtige polderlandschap en de Griendbaan zelf leveren een fraaie golfentourage vol afwisseling en uitdaging. De vele bosschages zorgen bovendien voor een rijke aankleding van de baan. De holes op de Griendbaan zijn genummerd 1 tot 9.

griendbaan

De Heuvelbaan bevat uitdagende elementen, die eigenlijk zijn voorbehouden aan duingebieden of andere glooiende, landelijke streken van ons land. Behalve van pittige uitdagingen bij de holes van dit kunstmatig opgehoogde gebied, kan de golfer hier genieten van aansprekende vergezichten over het kenmerkende weidse landschap. De holes op de Heuvelbaan zijn genummerd 10 tot 18.

heuvelbaan

De Parkbaan is een zogenoemde compact course, een gekwalificeerde negen holes baan met een lengte van 1.300 meter. Op deze uitdagende baan kunnen beginnende golfers de kneepjes van het golfspel onder de knie krijgen; de gevorderde golfer kan er onder andere zijn korte spel verder ontwikkelen.

parkbaan

De oefenaccommodatie bestaat uit de overdekte driving range, drie ruim opgezette oefenholes, een chipping green en twee putting greens. De lichtinstallatie van de driving range maakt het mogelijk op alle avonden van de week een balletje te slaan.

oefencentrum

Tijdelijke baaninformatie

TPR (tijdelijke plaatselijk regel) voor de Parkbaan en de Griend- en Heuvelbaan:
Als de bal van een speler in het algemene gebied gemaaid op fairwayhoogte of lager ligt, mag de speler zonder strafslag éénmaal de oorspronkelijke of een andere bal plaatsen in het gebied waarin geplaatst mag worden en dan spelen. Het gebied waarin geplaatst mag worden moet voldoen aan de volgende eisen:
– Referentiepunt: plaats van de oorspronkelijke bal
– Afmetingen van het gebied gemeten van het referentiepunt: een clublengte van het referentiepunt, maar met de volgende beperkingen
– Dit gebied mag niet dichter bij de hole zijn dan het referentiepunt, en
– Dit gebied moet in het algemene gebied zijn.
Straf voor spelen van bal van een verkeerde plaats in overtreding van een plaatselijke regel: algemene straf volgens Regel 14.7a.

Griendbaan
De tee van hole 1 is gerenoveerd en opnieuw ingezaaid. Tot het voorjaar is deze tee GUR. De witte en gele tee zijn op de blauwe tee bijgeplaatst.

Schade door dieren
In het algemene gebied zijn gebieden waar schade is veroorzaakt door vogels grond in bewerking waarvan ontwijken is toegestaan volgens Regel 16.1b. Echter er is geen sprake van een belemmering als de schade alleen een belemmering vormt voor de stand van de speler.
Straf voor spelen van een bal van een verkeerde plaats in overtreding van een plaatselijke regel: Algemene straf volgens Regel 14.7a.

Heuvelbaan
Geen bijzonderheden

Parkbaan
Geen bijzonderheden

Oefencentrum
Geen bijzonderheden.