Onze golfbaan wordt met de grootste zorg onderhouden

De Ridder B.V. onderhoudt met trots Golfbaan Zeegersloot. Wij zijn een familiebedrijf sinds 1926 en onderhouden in Nederland 13 golfbanen. Ons specialisme is de aanleg, het onderhoud en het renoveren van golfbanen. Bij al onze werkzaamheden staat het golfplezier van de leden voorop. Ons handelen is uitsluitend gericht op advies, kwaliteit en service! Daarom houden we u graag op de hoogte van alle werkzaamheden. Dit doen wij via de algemene baanpagina op de website en/of door middel van de nieuwsbrief van de golfclub. Tevens gebruiken we deze specifieke ‘De Ridder’ pagina om alle leden van Zeegersloot achtergrondinformatie te verstrekken over specifieke werkzaamheden zoals renovaties en groot onderhoud.

Uw hoofdgreenkeeper is André Bosboom. André werkt sinds 1988 bij De Ridder en heeft in het verleden ervaring opgedaan binnen het werken in het groen en als hoofdgreenkeeper op Golfclub Kagerzoom. Voorafgaand aan Zeegersloot was André werkzaam als hoofdgreenkeeper op de Rijswijkse. Specialiteit van André is het onderhouden van de greens.

Het greenkeepersteam bestaat naast André uit tweede man Kees, Ron, John, Marco en Wouter.

ridder_de_logo

Voorrang in goed overleg!

We willen u graag een fijne golfdag zonder al te veel onderbrekingen verzorgen. Tegelijkertijd willen we onze greenkeepers zowel hun werk efficiënt laten doen, als beschermen tegen te vroeg geslagen ballen.

Daarom hanteren we op Golfclub Zeegersloot de volgende regeling:
De greenkeeper zal vanaf de machine of vanuit de baan op geschikte momenten oogcontact maken met de wachtende spelers en hen middels een armgebaar (‘doorzwaaien’) laten weten dat de flight kan (af)slaan en hem daarmee kan passeren. De flight zal bij het naderen van een greenkeeper er op letten dat de greenkeeper hen heeft gezien (oogcontact) en na zijn armgebaar middels handopsteken laten zien dat ze zullen gaan (af)slaan.