Businessclub

Ontspanning en zaken doen gaan in de Businessclub van Golfclub Zeegersloot heel goed samen. U heeft de keuze uit mooie combinaties van sponsoring en speelrechten. U heeft zelf ideeën? We maken graag een aanbieding die nauw aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Sponsoring

Ook zonder bedrijfslidmaatschap kunt u Golfclub Zeegersloot sponsoren. Bekijk de tarieven voor naamsvermelding op de afslagplaatsen van een hole, op de drivingrange of op het oefencentrum van Golfclub Zeegersloot. Adverteren op scorekaarten kan ook.

volgende sectie

Adverteren & Sponsoren

Met bijna 1200 leden is onze club één van de grootste verenigingen in de regio. Jaarlijks ontvangen we 9000 gastspelers die samen gemiddeld 65.000 rondes lopen op de drie beschikbare lussen.
Op ons oefencentrum slaan we met z’n allen elk jaar meer dan 1 miljoen ballen!

volgende sectie

Zakelijk lidmaatschap

We hebben voor u de mogelijkheid om met uw bedrijf een lidmaatschap te nemen bij onze club. U kunt hierbij kiezen voor een lidmaatschap op naam of voor een Wildcard.
De voorwaarden en verschillen leggen wij graag aan u uit.

volgende sectie

Netwerken

Voor onze adverteerders, sponsors en zakelijke leden organiseren we regelmatig activiteiten. Voor de golfers onder u organiseren we een maandelijkse competitie en een jaarlijkse Golfdag. Bij deze activiteiten kunt u relaties uitnodigen. Alle activiteiten staan garant voor gezelligheid en de gelegenheid om nieuwe relaties te leggen en bestaande relaties te borgen.

Business & Events

Bart Rekers (manager) en secretariaat
0172 584 394

Info aanvragen

volgende sectie