Op zondag 26 september organiseerde het Hospitality team van Zeegersloot de derde en tevens laatste gezelligheidswedstrijd van 2021 speciaal voor nieuwe leden, opnieuw een scramble. Voor deze wedstrijden zijn dit jaar alle leden uitgenodigd die na 1 januari 2019 lid geworden zijn van GC Zeegersloot. Op een informele en gezellige manier krijgen nieuwe leden op een laagdrempelige manier de gelegenheid andere leden van de golfclub te leren kennen.

Als Hospitality team hebben we heel duidelijk kunnen merken dat er veel nieuwe golfers zijn, en dat ook onze club een groot aantal nieuwe leden heeft mogen verwelkomen. Het succesvolle 50+ programma Tijd voor Vitaliteit heeft daar natuurlijk ook zijn steentje aan bijgedragen. Alle drie de wedstrijden kenden daardoor een fantastisch aantal deelnemers. Bij de laatste wedstrijd deden er weer 66 enthousiaste nieuwe Zeegersloters mee, verdeeld over de Parkbaan (40) en Heuvelbaan (26), van jong tot oud, met lage handicap en nog zonder handicap. Bijzonder om te vermelden is dat onder de deelnemers ook twee nieuwe leden waren met de respectabele leeftijd van 88 resp. 89 jaar! En laat één van beiden nu in de winnende flight op de Parkbaan blijken te zitten! Petje af!

Ook nu weer begeleidden vrijwilligers van onze golfclub alle flights op de Parkbaan, wat door de deelnemers opnieuw erg gewaardeerd werd. Met het prachtige weer, gezellige flights en een drankje en hapje na afloop kijkt iedereen weer terug op een zeer geslaagde golfmiddag.

Veel flights bleven wachten op de prijsuitreiking. De prijswinnaars:
Neary dames, Parkbaan: Door van Goozen
Neary dames, Heuvelbaan: Claudia van der Zwaan
Neary heren, Parkbaan: Rien Crooij
Neary heren, Heuvelbaan: Rob Weydemuller

Winnaars Parkbaan:
– Cees Duineveld, Bert van der Hulst, Coen de Jong (Netto 13 slagen)
– Mary-José Boer, Bart Vaane, Johan Brunt (Netto 16 slagen)
– Herman Klijn, Marleen Schwiebert, Janny Knippels (Netto 16 slagen)

Winnaars Heuvelbaan:
– Peter Fransen, Jill Plagmeijer, Ellis Plagmeijer, Jeroen Bronsveld (Netto 16 slagen)
– Marnix Zwijns, Cindy Vissering, Astrid Dekker, Frans van Duijnen (Netto 18 slagen)
– Astrid Gailliaert, Leo Kroon, Janice Donaldson, Martin Regeer (Netto 19 slagen)

Op de foto de winnaars van de wedstrijd op de Heuvelbaan met hun prijs, een Zeegersloot pitchfork.