Op zondag 2 mei jl. organiseerde het Hospitality team van Zeegersloot de eerste gezelligheidswedstrijd voor nieuwe leden van 2021. Voor deze wedstrijden worden dit jaar leden uitgenodigd die na 1 januari 2019 lid geworden zijn van GC Zeegersloot. Op deze informele manier krijgen nieuwe leden op een laagdrempelige manier de gelegenheid andere leden van de golfclub te leren kennen.

Maar liefst 90 nieuwe leden, verdeeld over de Parkbaan en de Heuvelbaan, hadden zich voor deze wedstrijd aangemeld. De wedstrijdvorm was een scramble, zodat het van spelers van alle niveaus leuk is om mee te doen. Nagenoeg elke flight werd vergezeld door een lid van het Hospitality team, om waar nodig de flight te helpen in baan, of om vragen te beantwoorden over het spel en de vereniging. Onder hen ook 3 jongere toppers uit onze heren 1 team (Yorick, Hubert en Jason), die het initiatief genomen hebben om de vele nieuwe jongeren leden binnen onze vereniging bij elkaar te brengen.

Zonder uitzondering waren alle reacties van zowel deelnemers als de begeleiders van de flights bijzonder enthousiast en positief. Na afloop kreeg elke flight nog een drankje en wat bitterballen, die, zoals we weten, helaas staande verorberd moesten worden.

Al met al kijken we allemaal terug op een heel geslaagde middag. Dank aan de deelnemers en aan de begeleiders van de flights. Op 19 juni staat de volgende wedstrijd voor de nieuwe leden gepland, we hopen jullie dan weer allemaal te zien.

Hoewel er geen prijzen te verdienen waren, zijn er uiteraard wel winnaars te vermelden:

Parkbaan:
1e plaats: Team van Jim van Muiswinkel, Mary-José Boer, Marise Ladage en Durk Oppedijk
2e plaats: team van Wilma van Goozen, Yvonne Kooy, Johan Kerling en Herman Klijn
3e plaats: team van Sylvia van den Bos, Edwin Boer, Karin Heins en Marcel Binnenmarsch

Heuvelbaan:
Bij de wedstrijd op de Heuvelbaan was de wedstrijdleiding vergeten in het systeem aan te geven dat het ging om een wedstrijd met handicap verrekening. Daardoor is de uitslag wat vertekend, en zijn de flights met de heren 1 spelers erbij als 1e, 2e en 3e in het gepubliceerde klassement geëindigd, met op de eerste plaats de flight van Ryan Mitchel, Felix Bock en Yorick Verduin.
Als we het klassement opmaken incl. handicapverrekening is de top 3 als volgt:
1e plaats: Team van Janice Donaldson en Wim Bongers
2e plaats: Team van Frony te Winkel, Chris Rijswijk, Olga Bark en Cornelis Quaak
3e plaats: Team van Jolanda Malipaard, Peter Fransen, Harrie van Mens en Cisca Hennekes