Onder prima weersomstandigheden zijn de clubkampioenschappen Strokeplay gespeeld. Het was daarmee echter geen gemakkelijke wedstrijd om te spelen. Ga er maar aanstaan; op zaterdag twee keer 18 holes en op zondag nog een keer 18 holes. En dat bij 22 tot 26 graden.

Het bleek dit jaar een spannende editie te zijn geworden; met name bij de dames. Daar heeft de winnaar met slechts 1 slag verschil gewonnen van de nummer 2.
Ook bij de heren was het na de eerste dag in de top een ‘nek aan nek race’; op de tweede dag werd bij doorkomst na de eerste negen holes al meer duidelijk wie de meeste kans op de winst zou hebben.

Er was veel belangstelling voor de tussenstanden na doorkomst van de eerste negen holes. Op het scherm in het restaurant werd deze gepresenteerd en continue ververst op basis van ‘live-updates’ vanuit het veld.

Na afloop werd de prijsuitreiking gedaan door het nieuwe bestuurslid Elsbeth Zonnevylle. Voorzien van de bij deze gelegenheid gebruikelijke bloemenhulde en blijvende herinnering én mooie woorden van Elsbeth keerden de prijswinnaars weer terug naar hun plekjes op het terras.
Al met al een prima kampioenschap!

De wedstrijdcommissie

Hierbij de resultaten met de respectievelijke winnaars

Dames
1.Corine Cools met 257 slagen
2.Anita Tool met 258 slagen
3.Clarie Bergamin met 265 slagen

Heren 
1.Yorik Verduin met 230 slagen
2.Hubert van Gastel met 240 slagen
3.Ebel Slijp met 241 slagen

Jeugd t/m 21 jaar
1.Steven van Arkel met 262 slagen

De totaaluitslag is terug te vinden op de website onder ‘meerronden’.
U dient WEL INGELOGD TE ZIJN ALS LID!

Voor de stand bij de dames klikt u op
https://zeegersloot.e-golf4u.nl/leden/iframe/meerronde/show/752

Voor de stand bij de heren klikt u op
https://zeegersloot.e-golf4u.nl/leden/iframe/meerronde/show/627