UITGELICHT NIEUWS/NIEUWS VOOR LEDEN
Van verschillende kanten zijn er vragen gesteld over de berichtgeving op de website van Golfclub Zeegersloot. Daarbij is ook aangegeven dat een kleine uitleg op prijs wordt gesteld.
Bij de herinrichting van de website is ook een aanpassing gedaan met betrekking tot de NIEUWSVOORZIENING. Daarbij is de keuze gemaakt om twee nieuwscategorieën te hanteren.

A        UITGELICHT NIEUWS
Dit is de rubriek waarin nieuws opgenomen wordt dat de vereniging en de organisatie willen delen met alle gebruikers van de website van Golfclub Zeegersloot. Hierin worden algemene nieuwsfeiten opgenomen die o.a.  een beeld geven van de baan, de vereniging en de organisatie. Hierin staan dus NIET de mededelingen, verslagen en de aanbevelingen vanuit de commissies.
De nieuwsrubriek UITGELICHT NIEUWS kunt u bereiken via het algemeen toegankelijke deel van de website (u hoeft dus niet ingelogd te zijn als lid) door in de balk bovenaan te klikken op het item NIEUWS.

B          NIEUWS VOOR LEDEN
Dit is de rubriek waarin AL HET nieuws van de vereniging is opgenomen, zoals mededelingen specifiek t.b.v. de leden vanuit het bestuur of vanuit het management. En ook vindt u hier de verslagen namens commissies, belangwekkende mededelingen en aankondigingen van wedstrijden. Om de nieuwsrubriek NIEUWS VOOR LEDEN te kunnen bereiken dient u  ingelogd te zijn. Vervolgens gaat u dan in balk bovenaan naar LEDEN en klik dan op NIEUWS VOOR LEDEN. Daar vindt u alle berichtgeving van de vereniging.

Op dit moment, 3 juli 2019, staan hierin bijvoorbeeld mededelingen over:

  • De DAC van 2 juli,
  • de Presidentscup (inschrijven voor 21 juli),
  • de WAC van 26 juni,
  • de WECO-wedstrijden voor de komende periode,
  • etc.

NIEUWS-MEDELINGEN VAN EEN SPECIFIEKE COMMISSIE
Per commissie is er nog een extra voorziening in de website opgenomen. Zoekt u van een specifieke commissie informatie, dan kunt u die ook vinden op de COMMISSIEPAGINA. Bij elke commissie die mededelingen publiceert wordt zo’n mededeling/nieuwsbericht op de commissiepagina gepubliceerd. U kunt het vinden in het blok rechts bovenaan: LAATSTE NIEUWS. Wilt u dus specifiek commissienieuws (bijvoorbeeld van de wedstrijdcommissie) dan kunt u dat vinden op de COMMISSIEPAGINA (maar u dient daarvoor wel ingelogd te zijn als lid).