‘Tee up for wishes’:  BAM Infra Telecom for Make-A-Wish golfdag:

                                            € 4.400,– ten behoeve van Make-A-Wish Nederland!

 

Op vrijdag 24 mei vond ‘Tee up for wishes’ plaats. Een geheel verzorgde golfdag op Golfclub Zeegersloot in Alphen aan den Rijn. De volledige opbrengst van  4.400 Euro komt ten goede aan Stichting Make-A-Wish Nederland. De stichting vervult liefste wensen van kinderen met een ernstige, soms levensbedreigende, ziekte. 

Onderzoek toont aan dat het realiseren van een allerliefste wens jonge patiënten en hun naasten hoop en kracht geeft en blijvend impact heeft. Make-A-Wish zet alles op alles om zo veel mogelijk wensen te vervullen. Dit doet de stichting niet alleen. Het is een verhaal van zorgzame vrijwilligers, ouders, ziekenhuizen en business partners die samen alles uit de kast halen om het onmogelijke onvergetelijk te maken.

BAM Infra Telecom is een van die business partners. In september 2018 gaven Jeroen Wijnen (directeur) en Joost Chantrel (HR manager) van BAM Infra Telecom het startsein. Gedurende een roadshow langs alle teams werden ruim 500 medewerkers van het bedrijf meegenomen in het verhaal van Make-A-Wish en de wens van de organisatie om gezamenlijk aan social return te werken. De maanden erna gingen de collega’s aan de slag om liefste wensen van ernstig zieke kinderen te kunnen vervullen. Zo werd er tijdens een business challenge in teams gewerkt aan de daadwerkelijke organisatie van 9 liefste wensen van ernstig zieke kinderen. Verder werd er onder andere cake gebakken en verkocht, een BBQ georganiseerd, whisky geproefd, gefietst in de sneeuw, hardgelopen  en gesurfd.

Vrijdag 24 mei jl. vond ‘Tee up for wishes’ plaats. Een golfdag waar zowel collega’s als relaties van BAM Infra Telecom konden deelnemen. Er kon 18 holes worden gespeeld maar ook kon men kennis maken met de golfsport tijdens een clinic van Golfschool Zeegersloot. De dag werd afgesloten met een uitgebreide BBQ op het terras van restaurant De Zeeger.

Hoofdsponsor van het event was Golfclub Zeegerlsoot in Alphen aan den Rijn. Het was een perfecte dag. De baan lag er super bij, de zon scheen en de opkomst was top. Gezamenlijk is er met ‘Tee up for wishes’ € 4.400,- opgehaald. Het volledige bedrag komt ten goede aan Make-A-Wish Nederland.

Eind juni vindt de checkoverhandiging aan Hanneke Verburg, directeur Make-A-Wish Nederland, plaats. Tot die tijd kan er nog gedoneerd worden aan het project ‘Telecom for Make-A-Wish’. Kijk voor meer informatie over het project op https://www.baminfra.nl/make-a-wish Liefste wensen vervullen van ernstig zieke kinderen, wie wil daar nou niet aan bijdragen?