Tempus Fugit! Jawel. Het wedstrijdseizoen 2019 is net begonnen en nu staan de Strokeplay Kampioenschappen 2019 al weer voor De Deur. En naar het gevoel van de weco is de strijd van 2018 nog maar net gestreden…

Nu ligt er weliswaar nog een flinke oprijlaan voordat De Deur bereikt wordt, maar niettemin: de inschrijving voor deze zeer belangrijke wedstrijd is vanaf nu geopend. De strijd om De Trofee kan weer losbarsten. Dit is elk jaar weer de wedstrijd van de waarheid. Nietsontziend. Nietsverhullend. De rauwe werkelijkheid van het golfspel. Maar oh zó leuk.

De ultieme test. En wat fantastisch als je de volgende ronde haalt en de ronde daarop…
Elk jaar zijn er weer deelnemers en deelneemsters die zichzelf weten te verrassen. Dè wedstrijd waar je het héle jaar voor traint.

Kortom: schrijf je in voor de strokeplay kampioenschappen 2019 die op 13 en 14 juli aanstaande gaan plaatsvinden op Zeegersloot. We rekenen op een groot deelnemersveld. Want niet alleen àlle 54 holes zijn leuk. Ook de 19de, de 37ste en de 55ste holes zijn érg leuk. Niet te missen. Maar alleen bereikbaar via de voorafgaande holes.
We hopen iedereen (nou…iedereen) ja écht iedereen te zien op 13 en 14 juli.

Het wordt groots!

KLIK HIER voor het wedstrijdreglement