Beste leden,
Voor onze golfclub zijn we op zoek naar meer inkomsten via sponsoring en via een vergroting van het aantal bedrijfsleden. We hebben een bloeiend verenigingsleven en de golfbaan ligt er prachtig bij. Waarmee we een mooi visitekaartje zijn voor Alphen aan den Rijn. We merken daarbij wel dat onze relatie met het Alphense bedrijfsleven verder ontwikkeld kan worden. Zo is er een aantal nog niet benutte reclame-uitingen op de baan en rond de oefenfaciliteiten. Ook kan de businessclub zeker versterking krijgen met nieuwe, enthousiaste leden.
Om de mogelijke reclame-uitingen en de businessclub meer onder aandacht te brengen bij het Alphense bedrijfsleven, zoeken het bestuur en de manager enthousiaste leden die willen helpen en zodoende de sponsorcommissie een stevige body willen geven.
Bent u werkzaam in of in de omgeving van Alphen aan den Rijn, heeft u een goed netwerk in het bedrijfsleven en wilt u de nieuwe sponsorcommissie helpen, stuur dan een berichtje naar manager@zeegersloot.nl of kom even langs. Uiteraard zullen we vertrouwelijk met de informatie omgaan en wordt een intakegesprek ingepland.