Op donderdag 10 okt. j.l. – de slotdag van het SECO Zomerzseizoen – gingen 61 senioren de strijd met elkaar aan in een 4-bal Texas Scramble. Het weer was uitstekend en iedereen heeft kunnen genieten van een mooie golfdag. Na afloop was er ruimschoots tijd om na te praten bij de borrel. Het vaste onderdeel bij deze wedstrijd – de prijsuitreiking voor alle gespeelde wedstrijden sinds de Midzomer –  verliep in opperbeste stemming. Iedereen kon genieten van het uitstekende, door restaurant De Zeeger toebereide, Indonesische buffet. Het napraten ging nog lang door, dit als bewijs van hoe geslaagd de dag was geweest.

Winnaars van de dag was het team van Otto van Muijlwijk, dat zowel op basis van bruto (60) als netto (32) de beste score bereikte. Daarachter eindigden het team van Koos Turk en Jan Parlevliet dicht bijeen. Hun resp. bruto/netto scores waren: 61/35 (Koos Turk) en 63/34 (Jan Parlevliet).

Als belangrijkste winnaars van het jaar – Seniorenbokaal Cat.1 en Cat.2 – werden resp. Jos Ploum en Tino Menken in het Zonnetje gezet. Jos was er in een heftige eindstrijd in geslaagd om Hans Köhler (268) en Jan Parlevliet (267) met slecht één punt verschil (269) te verslaan. Bij Tino was het nog krapper. Hij eindigde gelijk met Tjalling de Vries op 257 punten. Hij sleepte de winst binnen op basis van zijn lagere handicap.

Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd!

De Negen-Holes-Trofee
De prijs voor de Negen-Holes Trofee werd bewust nog niet uitgereikt. Dit zal geschieden op 24 oktober a.s. Daaraan voorafgaand wordt dan eerst nog de regenboogwedstrijd gespeeld. Voor de deelnemers aan deze 9-holes wedstrijd zal er na afloop een hapje & drankje worden aangeboden, waarbij dan deze prijsuitreiking zal plaatsvinden.

De SECO dankt alle spelers voor hun regelmatige deelname aan de seniorenwedstrijden. Ook gedurende het aanstaande herfst- en winterseizoen hopen wij jullie in grote aantallen te mogen blijven begroeten.