op 9 mei j.l. waren allebei de wedstrijden helemaal volgeboekt. Alle voor de SECO beschikbare starttijden van 9 – 13 uur waren bezet. Dank zij wat afzeggingen kon iedereen mee spelen en was er ook nog plaats voor wat late aanmeldingen. Als u graag mee wilt spelen schrijf dan op tijd in!

STROKEPLAY Wedstrijd:
Dit was de tweede en laatste wedstrijd in een serie van 2 en vandaag zou de eindwinnaar worden bepaald!
In beide hcp-categorieën was het een spannende finish. In de eerste categorie (hcp 0-22,0) moesten Henk Hammink en Jos Ploum hun grote voorsprong uit de eerste wedstrijd verdedigen. Dat lukte maar net want Jan Parlevliet en Michiel Holland kwamen erg kort bij. Uiteindelijk was de uitslag:

  1. Jos Ploum met 146 slagen
  2. Henk Hammink met 147 slagen
  3. Jan Parlevliet en Michiel Holland met 148 slagen.

Opmerkelijke prestatie in deze wedstrijd was de birdie van Marij Vesters op hole 15 (zie foto)

In de tweede categorie (hcp 22,1-54,0) waren de verschillen na de eerste wedstrijd niet zo groot en waren er veel kandidaten voor de overwinning. Door een prachtige score van 69 slagen wist Tjalling de Vries net niet de overwinning te behalen. De uitslag van categorie 2 is:

  1. Willy van de Weijer 150 slagen
  2. Tjalling de Vries 151 slagen
  3. Marius de Groote 152 slagen

NEGEN HOLES TROFEE
De 9 holes spelers waren al weer toe aan hun vijfde wedstrijd. De uitslag deze keer is:

  1. Annemiek Vegter 18 stableford punten
  2. Henk Huizer 17 punten
  3. Wim Vrijdag 16 punten.

Het was weer een heerlijke golfdag met voor de late starters een klein buitje. Volgende week (16 mei) zijn er geen SECO wedstrijden. Van de club moeten we 1 wedstrijddag inleveren in de zomermaanden. Wij zien jullie weer graag in grote getale op 23 mei voor de Krasse Knarren / Golden Girls en de 9 holes wedstrijden. Schrijf op tijd in!

De Senioren Commissie