Met nog 2 wedstrijden te spelen staat de ontknoping van deze twee competities voor de deur! Bij deze competities worden de beste 8 resultaten van 15 wedstrijden (gespeeld in de periode april t/m september) opgeteld. Bij de Senioren Bokaal zijn de deelnemers zoals gebruikelijk gesplitst in 2 groepen:
Cat.1:   handicap kleiner gelijk 22, en
Cat.2:   handicap groter dan 22.

De strijd om de eerste plaatsen bij de Senioren Bokaal ligt in beide categorieën nog open!
In Cat.1 staat Jos Ploum op dit moment op de 1ste plaats met 266 punten, maar de huidige Nr. 2 – Koos Turk – heeft slechts 3 punten minder. Jan Parlevliet (255), Hannah Jones (255) en Henny Claessen (253) zijn ook nog niet kansloos. Alles hangt af van hun resultaten bij de laatste twee wedstrijden.
In Cat.2 is het nog spannender: hier Sija van Vliet staat op de eerste plaats met 255 punten, gevolgd door 3 spelers met 252 punten, te weten: Tino Menken, Hub Steins en Tjalling de Vries. Maar ook Rob van Tuyl (249), Rob Richardson (248) en Peter Burghouwt (247) zijn zeker nog niet kansloos.

Bij de Negen Trofee holes lijkt Dick van Leeuwen bijna niet meer in te halen met 138 punten, maar is er nog een levendige strijd om de plaatsen 2 en 3. Op dit moment staat Johan Kools op de tweede plaats met 126 punten gevolgd door Iet van Leeuwen met 125 punten. Simon Kloos, Hanny van Leeuwen en Leni Kardolus, allen met 121 punten, maken ook nog een kans om in de prijzen te vallen.

Wij wensen onze Senioren veel succes en plezier bij de laatste twee wedstrijden van deze competitie! Maar daarna is het seizoen nog niet afgelopen:

  • Op 3 oktober komt er zeer waarschijnlijk een door de RABO-bank gesponsorde Scramble-à-deux Shotgun wedsdtrijd;
  • Op 10 oktober sluiten wij het zomerseizoen af met de SECO slotwedstrijd, incl. eten en prijsuitreiking;
  • Daarna begint het winterseizoen met een hele reeks wedstrijden, die niet meer qualifying zijn, maar waaraan we ieder jaar met zijn allen weer veel plezier aan beleven. In deze serie winterwedstrijden wordt dan weer gestreden om de Winter- en IJskoning trofeeën

PS
Om de tussenstand van een competitie te bekijken op de website van Zeegersloot gaat u naar het blad waarop de wedstrijden staan. Helemaal bovenaan op de pagina staat o.a. competities. Als u hierop klikt krijgt u het overzicht van alle lopende competities van dit seizoen. Door op de betreffende competitie te klikken ziet u de huidige stand.