Arrangementen

Golfen en culinair genot gaan bij Golfclub Zeegersloot en Mangerie De Zeeger hand in hand. U wilt uw ronde over onze golfbanen afsluiten met lunch of diner? Of vindt u het juist leuker om eerst wat te eten? Mangerie De Zeeger heeft in alle gevallen het juiste arrangement voor u!

Restaurant

Bij Mangerie De Zeeger bent u 7 dagen per week een graag geziene gast. Ook als u geen golfer bent. Wilt u dineren in het restaurant met uitzicht over de golfbaan, een drankje aan de bar of een zomerse lunch op het heerlijke terras? In alle gevallen heten wij u van harte welkom!

Recepties

Mangerie de Zeeger heeft zich gespecialiseerd in het ontvangen van gezelschappen tot ongeveer tweehonderd personen voor bruiloften, vergaderingen, feesten en partijen. Wij leveren onder andere onze huisgemaakte patisserie en ambachtelijke hartige hapjes.

Bij Mangerie De Zeeger bent u 7 dagen per week een graag geziene gast!

Wilt u dineren in het restaurant met uitzicht over de golfbaan, een drankje aan de bar of een zomerse lunch op het heerlijke terras? U bent van harte welkom in Mangerie De Zeeger, het restaurant van Golfclub Zeegersloot. In het restaurant BOVEN ontvangen wij u voor uw besloten vergadering, receptie of diner. Voelt u meer voor de avontuurlijke keuken in ons kooktheater: Patron-cuisinier Peter Batelaan zal u verrassen met een interactieve culinaire workshop of creatieve dinerarrangementen op topniveau. U bent bij ons ook op het juiste adres als u een cateraar zoekt die écht kan koken en die maatwerk levert. Dat alles ondersteund door een sympathieke bedieningsbrigade die er plezier in heeft om u in de watten te leggen. In eigen huis óf op uw eigen locatie: Mangerie De Zeeger verzorgt uw partij smaakvol, persoonlijk en professioneel.

Menukaart

Mangerie De Zeeger heeft een topkeuken voor lunch en diner. Voor ieder tijdstip het juiste gerecht! Ook hebben we klassieke bistro-gerechten en voor het diner een dagelijks wisselende menukaart met seizoensproducten.

Menukaart

Mangerie De Zeeger

0172 476 880

Wijnkaart

Mangerie De Zeeger heeft een bijzondere wijnkaart. Anders dan gebruikelijk zijn de wijnen geselecteerd op druivenras. De wijnkaart bevat enkele zeldzame druiven, waarvan een beperkte hoeveelheid wijn wordt gemaakt.

Wijnkaart

Openingstijden Mangerie De Zeeger

ZOMER

van 15 maart t/m 31 oktober

Maandag t/m zondag: vanaf 8.30 uur voor koffie, lunch, borrel en diner.

WINTER

van 1 november t/m 14 maart

Maandag: van 9:00 tot 16.00 uur

Dinsdag t/m donderdag: van 09:00 tot 22.00 uur

Vrijdag t/m zondag: van 09:00 tot 20:00 uur

BIJZONDERHEDEN

In het laagseizoen zijn groepsreserveringen voor diner, kookschool en vergaderingen buiten onze reguliere openingstijden in overleg mogelijk. Hiervoor kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 0172-476880

Bij slechte weersomstandigheden passen wij onze sluitingstijden aan op de sluitingstijd van de Driving Range van Golfclub Zeegersloot.

1ste kerstdag, 2e kerstdag en Nieuwjaarsdag zijn wij de hele dag gesloten.

Culinair aanbod De Zeeger

Partijen & recepties

Mangerie de Zeeger heeft zich gespecialiseerd in het ontvangen van gezelschappen tot ongeveer 200 personen voor bruiloften, vergaderingen, feesten en partijen. Naast een catering met koffie, thee en huisgemaakte patisserie, kunnen wij voor u een breed assortiment aan ambachtelijk gemaakte hartige hapjes verzorgen, buffetten voor lunch of diner. Ook faciliteiten zoals mastiek, meubilair, enzovoort behoren tot de mogelijkheden.

Meer informatie

Kookschool

De kans om van uw oma te leren hoe een perfecte gehaktbal wordt gemaakt heeft u laten lopen en daar heeft u achteraf best spijt van. Geen nood: sinds 1996 kunt u op kookles bij Peter Batelaan, chef-kok/eigenaar van Mangerie De Zeeger, patissier en vinoloog. Met recht een ervaren docent, maar tevens een chef-kok met een lange ervaring in de Nederlandse tophoreca, en iemand die nog dagelijks met beide benen middenin de praktijk staat.

Meer informatie

Catering

Op zoek naar een cateraar die echt kan koken? Dan bent U bij Mangerie de Zeeger aan het juiste adres. Of het nu gaat om Traiteur, een Buffet of een smaakvol Diner geserveerd in uw eigen huiskamer, Mangerie de Zeeger verzorgen uw catering stijlvol, smaakvol en professioneel. Mangerie de Zeeger, de traiteur die restaurantkwaliteit levert!

Contact

Mangerie De Zeeger
Kromme Aarweg 5
2403 NB Alphen aan den Rijn

Restaurant
0172 476 880
info@dezeeger.nl

Mangerie De Zeeger is gevestigd op het terrein van de openbare golfcourse Zeegersloot. Hoewel nauw samenwerkend met de vereniging, vormt het restaurant een zelfstandige onderneming die sinds januari 2000 geëxploiteerd wordt door Peter Batelaan. Het is, anders dan men wel denkt, niet alleen toegankelijk voor golfers.

Vragen? Hiervoor kunt u gebruikmaken van onderstaand contactformulier.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.