Arrangementen

Golfen en culinair genot gaan bij Golfclub Zeegersloot en Restaurant De Zeeger hand in hand. U wilt uw ronde over onze golfbanen afsluiten met lunch of diner? Of vindt u het juist leuker om eerst wat te eten? Restaurant De Zeeger heeft in alle gevallen het juiste arrangement voor u!

Restaurant

Bij Restaurant De Zeeger bent u 7 dagen per week een graag geziene gast. Ook als u geen golfer bent. Wilt u dineren in het restaurant met uitzicht over de golfbaan, een drankje aan de bar of een zomerse lunch op het heerlijke terras? In alle gevallen heten wij u van harte welkom!

Restaurant

volgende sectie

Bij Restaurant De Zeeger bent u 7 dagen per week een graag geziene gast!

Wilt u dineren in het restaurant met uitzicht over de golfbaan, een drankje aan de bar of een zomerse lunch op het heerlijke terras? U bent van harte welkom in Restaurant De Zeeger. In het restaurant op de bovenverdieping ontvangen wij u voor uw besloten vergadering, receptie of diner. U bent bij ons ook op het juiste adres als u een cateraar zoekt die écht kan koken en die maatwerk levert. Dat alles ondersteund door een sympathieke bedieningsbrigade die er plezier in heeft om u in de watten te leggen. In eigen huis óf op uw eigen locatie: Restaurant De Zeeger verzorgt uw partij smaakvol, persoonlijk en professioneel.

Menukaart

Restaurant De Zeeger heeft een topkeuken voor lunch en diner. Voor ieder tijdstip het juiste gerecht! Ook hebben we klassieke bistro-gerechten en voor het diner een dagelijks wisselende menukaart met seizoensproducten.

 

Menu kaart

 

Lunch en Bistro kaart

 

Borrel kaart

 

volgende sectie

Arrangementen

Arrangement Golf & Dine

Golf & Dine Arrangement

• Ontvangst met koffie en huisgemaakt
lekkers
• 18 holes Greenfee
• 2 gangen diner; voor- en hoofdgerecht
naar keuze vlees, vis of veggie

In de maanden december t/m februari ontvangt u een extra korting van  5,- op de vermelde prijzen.

Brochure bekijken

volgende sectie