Eerder hebben we al in nieuwsberichten bericht over het programma Tijd voor Vitaliteit, dat we als GC Zeegersloot samen met tennisclub TEAN, tafeltennisvereniging ATTC en Alphen Beweegt uitvoeren. Het programma heeft als doel om 50+-ers weer aan het sporten te krijgen of te voorkomen dat ze stoppen met sporten. Vanuit Zeegersloot bieden we een (beginners) lesprogramma aan van maar liefst 20 lessen waarvoor de eigen bijdrage per deelnemer slechts € 100,- is.

In de afgelopen maanden hebben we op diverse manieren dit programma onder de aandacht gebracht, met als resultaat dat we op dit moment al 36 inschrijvingen voor de golflessen hebben. De eerste twee groepen gaan dan ook al in de eerste week van april van start.

Maar we willen graag nog meer mensen bereiken en uitnodigen om deel te nemen aan het aanbod van GC Zeegersloot, TEAN of ATTC. Daarom staan we als programma zaterdag 30 maart van 11 tot 16 uur op het Rijnplein in Alphen a/d Rijn, voor Castellum, om het winkelend publiek te wijzen op de geboden mogelijkheden en te enthousiasmeren voor ons programma. Kom dus gerust een kijkje nemen, of beter nog, ken je mensen voor wie dit wellicht een aantrekkelijk aanbod is, attendeer hen dan op het programma en op het evenement op het Rijnplein.

In het clubhuis (bij de servicedesk en in de stellage met folders in de hal) liggen flyers van dit programma. Wij nodigen jullie allen uit enkele flyers mee te nemen en aan geïnteresseerden in de omgeving uit te delen. Willen ze meer informatie? Dat kan via de website www.alphenbeweegt.nl/TVV, waar ze zich ook kunnen aanmelden. Hebben ze een vraag? Die kunnen ze kwijt op e-mailadres tijdvoorvitaliteit@zeegersloot.nl.

Met zijn allen zorgen we voor nog meer enthousiaste golfers!

Corine Cools