Helaas ondervinden wij op dit moment problemen met de vernieuwde website. Door een hackaanval uit China rond 20 uur iedere avond krijgt de server waar de website opdraait een overload aan bezoekers en krijgt u waarschijnlijk de melding dat er geen databaseconnectie meer is met de website. Wij zien deze meldingen ook en proberen de website dan zo snel mogelijk weer online te krijgen. Ook werken we aan een structurele oplossing om deze hack-aanvallen definitief te weren.

Tevens ervaren sommige leden problemen met het boeken van starttijden. Na het inloggen krijgen zij een andere naam in het inlogscherm te zien. Ga je dan toch naar bijvoorbeeld de optie STARTTIJDEN dan kun je gewoon een starttijd boeken en wordt die op JOUW INLOGNAAM gereserveerd. Ga je dan terug die zie je vaak toch weer je eigen naam bovenin de balk verschijnen. Dit probleem ligt aan een connnectieprobleem met Egolf4U en samen met hen werken we aan een oplossing.

Natuurlijk zijn deze problemen zeer vervelend en daarom werken wij zo snel mogelijk aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

100% Leiden (online marketingbureau)