PAC2020-1 H19, de eerste Parkbaan Avond Wedstrijd van dit seizoen en we zijn de deelnemers erg dankbaar dat jullie met zovelen (33) zijn gekomen en na afloop nog gezellig een borreltje zijn wezen drinken. Bij een grote baan wedstrijd met normaliter veel meer deelnemers had dit waarschijnlijk niet gekund.

Gelukkig weer een paar nieuwelingen en we hopen aanstaande zondag nog wat meer mensen enthousiast te maken want we kunnen dit alleen maar doen met voldoende deelnemers. Die nieuwelingen waren trouwens heel erg sterk vertegenwoordigd in de top-3 van de uitslag van deze week.

Tsja, het weer was dreigend maar bleef net aan de goede kant. Gelukkig maar, want ik hoorde ook al mensen zeggen dat als het zou gaan regenen ze niet zouden spelen. Ook hoorde ik iemand zeggen dat hij kwam om even een birdie te scoren en ook dat ging niet door. Wel kon Rens aan Kees Hoogeveen (hebben jullie zijn schoenen gezien?) een birdie uitreiken: Gefeliciteerd Kees!

Geen prijsuitreikingen bij de PAC’s dit seizoen, dit uiteraard vanwege de corona maatregelen, en omdat we de inschrijvingsgelden doorschuiven naar het vernieuwde terras (hole 19) wordt de kas van de Parkbaancommissie er ook niet echt veel slechter van (alleen de kosten van die birdie voor Kees).
Dan de uitslag:
3. Onno Stelling met 20 Stableford.
2. Jeanette van den Bosch met 21 sf.
1. Leendert van Kempen met 23 sf. Hij is dus de voorlopige kampioen van de Parkbaan 2020.
Gezien de scores van de rest (alleen Theo Brusche kwam nog boven de 18 uit) hebben deze winnaars een grote prestatie geleverd. Gefeliciteerd!

Omdat dit de eerste wedstrijd van de Corona 9 holes 2020 (H19) Best of 5 competitie was zijn op dit moment de bovenstaanden dus ook de aanvoerders van deze competitie. Wij zouden het heel erg leuk vinden als de winnaar van deze H19 competitie uit de Parkbaangelederen zou komen, dus: Houden zo!

Tot over 2 weken !

De Parkbaancommissie (Yvonne, Rens, Frank)