PAASMAANDAG: OPEN GOLFDAG GOLFCLUB ZEEGERSLOOT VOOR IEDEREEN

Voor mensen die nieuwsgierig zijn naar de golfsport en misschien wel willen beginnen met golf organiseert Golfclub Zeegersloot in Alphen aan den Rijn op Paasmaandag 22 april van 11:00 tot 17:00 uur een Open Golfdag. Een unieke kans om eens kennis te maken met deze ontspannen, gezonde en uitdagende sport die het gehele jaar door in de buitenlucht wordt beoefend.

Leer het golfen en doe gratis mee

Tijdens de Open Golfdag kunt u onder leiding van onze golfprofessionals van golfschool Zeegersloot gratis deelnemen aan een golfclinic en aansluitend een rondje pitch- en putt spelen. De golfprofessionals vertellen u alles over hoe het gespeeld wordt en wat je ervoor nodig hebt. Golfmateriaal is in alle maten en uitvoeringen beschikbaar en vrijwilligers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

De Open Golfdagen worden op initiatief van de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie (NGF), de Nederlandse Vereniging van Golfaccommodaties (NVG) en de Professional Golfers Associatie Holland (PGA Holland) georganiseerd. Voor meer informatie en aanmelden ga naar de website www.opengolfdag.nl

Maak kennis met Golfclub Zeegersloot

Golfclub Zeegersloot ligt deels langs de Kromme Aar in het recreatiegebied Zegersloot en bestaat in 2019 al weer 35 jaar. Daarmee behoort ze tot de al wat oudere golfclubs in Nederland en was ze zelfs de eerste met een openbare golfbaan in het Groene Hart. Want als er ooit een golfclub als breekijzer heeft gediend voor het toegankelijker maken van de golfsport dan is het wel Golfclub Zeegersloot.

Ze beschikt over een prachtige en uitdagende 18 holes Griend- en Heuvelbaan, een 9 holes Parkbaan, een verlichte driving range met veel oefenfaciliteiten en een gezellig clubhuis met restaurant De Zeeger, waar op een ongedwongen en laagdrempelige manier gastvrijheid wordt geboden aan leden, gastspelers en andere bezoekers.