Opnieuw een geslaagde en gezellige nieuweledenwedstrijd!!

Op zaterdag 3 juli organiseerde het Hospitality team van Zeegersloot de tweede gezelligheidswedstrijd in 2021 speciaal voor nieuwe leden. Maar liefst bijna 80 nieuwe leden, verdeeld over de Parkbaan (61) en de Heuvelbaan (17), hadden zich voor deze wedstrijd aangemeld. De wedstrijdvorm was een scramble, zodat het voor spelers van alle niveaus leuk is om mee te doen. Op de Parkbaan werd nagenoeg elke flight vergezeld door een meer ervaren golfer van onze golfclub, om waar nodig de flight te helpen in de baan, of om vragen te beantwoorden over het spel en de vereniging.

Zoals ook eerdere keren was de wedstrijd ook nu weer een succes. Na afloop was er voor elke flight nog een drankje en wat bitterballen en was het gezellig vertoeven op het terras.

Met de versoepelde coronamaatregelen konden we nu ook een prijsuitreiking houden.

Winnaars Heuvelbaan:

  • Team van Olga Bark, Ineke Schreuder, Jan Landkroon, Onno Dekker
  • Team van Willem de Kleuver, Mitchel Musters, Cindy Vissering, Margreet van Noort
  • Team van Pierrot Volarovics, Jolanda Tijnagel, Maarten Musters

Hoewel de pogingen om een neary te slaan op hole 12 bij niemand van de deelnemers succesvol was, bleek de mannelijke deelnemer die het dichtst bij de vlag, maar niet op de green lag, Onno Dekker te zijn, en bij de vrouwen Cindy Vissering. Uiteraard dus geen echte neary, maar de wedstrijdleiding beloonde deze pogingen toch met een golfballetje. 😊

Winnaars Parkbaan:

  • Team van Karin Heins, Fiana de Boer, Thon Verbakel, Theo Ip Vai Ching
  • Team van Frank Beusen, Henk van de Meent, Lilian de Vries, Lilian Blokland
  • Team van Sjoerd van der Lee, Mary-José Boer, Joke van Drie, Corné Brunt

Een eervolle vermelding was er voor het team van Marian Willemsen, Hugo Schlette en Karin de Jong, die dezelfde netto score hadden als teams 2 en 3, maar met de countdown op de 4e plaats kwamen.
De neary’s op de Parkbaan eindigden wel op de green 😊.
Winnaars neary: dames: Yvonne Urschuler –  heren: Corné Brunt.

Op zondag 26 september staat de volgende en voor 2021 laatste wedstrijd speciaal voor nieuwe leden gepland, we hopen dan weer op een grote opkomst.