Deze wedstrijd werd gespeeld op een er goed bijliggende baan met droog weer, wel wat veel wind en helaas met wat weinig deelnemers. Redelijk veel afzeggingen de laatste dagen voor de wedstrijd. Dat mocht de pret niet drukken. Er kwamen zeer goede scores binnen, o.a. getuige de scores van de prijswinnaars.

  1. Arnold van der Capellen met 43 stbf punten, Marianne Hehewerth met 41 punten en Anne Marie van Meer met 40 punten

Het is duidelijk, dat Arnold er erg blij mee was. Op de eerste foto in innige omhelzing met Hieke (wedstrijdleiding). Beiden gaven bij de prijsuitreiking nog blijk van cabaretesk talent. Prijswinnaars 2 en 3 waren helaas al vertrokken. De flessen wijn gingen dus weer terug in depot.

Wat rest ons nog dit jaar. De laatste maandbekerwedstrijden 25 september, waarin ook de all over winnaars bekend worden, de Teamcup in oktober, een erg leuke wedstrijd waarvoor ingeschreven kan worden met teams van 4 personen en tenslotte in de zgn. wintermaanden de Snowball serie, teamwedstrijden met verschillende formules zoals, scramble, FBB, greensome en Chapman greensome. We hopen dan op een zeer ruime inschrijving.

 

 

De wedstrijdleiding, Hieke en Joep.