De weersvoorspelling was niet goed. De inschrijving was matig en de voorboden van het weer in de ochtend onheilspellend. Tijdens de rit van schrijver dezes naar Zeegersloot kwam het met bakken uit de hemel.

Hoe anders verliep de dag. Redelijk weer met zon en slechts een paar spatjes en enkele donderklappen in de verte. De wedstrijden verliepen vlot met gemiddelde scores met een paar uitschieters.

Resultaten van maandbeker 1: 1. Corine Cools met 80 slagen, 2 Peter Stolk met 82 slagen en als netto winnaar Eliza Hakstege met 72 slagen. Longest en neary heren voor Steven van Arkel en de longest dames voor Corine Cools. De neary was te moeilijk.

Resultaten van maandbeker 2: 1. Marlies van Damme met 37 punten, 2. Henk Hamming met 36 punten en 3. Joke van der Drift met 35 punten o.b.v. de count down methode. Ook Nick Thomas had 35 punten. Longest heren voor Nick Thomas en de neary voor Karel Akse. Ook in deze wedstrijd was de neary te moeilijk voor de dames, de longest voor Floor Bok.

PS: Er waren wat inbrengproblemen van de resultaten bij maandbeker 1. Die zijn met vereende krachten opgelost. Kostte wel wat veel tijd. Komen we nog op terug op korte termijn!

De wedstrijdleiding, Joep Reinders, Xandra Kouwenaar en Gerrit van Zanten.