Winnaars Maandbekers en Competitie Bekend
Zondag 4 oktober 2020 werden de laatste Maandbeker wedstrijden van dit jaar gespeeld. Alle ongemakken van een wedstrijd kwamen deze dag tezamen om de dag onvergetelijk te maken. Corona begon met een verstopplek voor de wedstrijdleiding, waar in ieder geval goed geventileerd werd. En niet alleen het klimaat, ook veel ideeën, problemen en oplossingen vergezeld van opinies. Tevens werd de heel grote kraan boven werd opengezet en vervolgens vergeten. Alle deelnemers tot een uur of 12.00 gingen onherkenbaar de baan in. Fijn dat in het algemeen de meeste spelers aan hun swing zijn te herkennen. Dan weet je dat je in de goede flight zit.  Na 12.00 uur ging de grote bouwlamp aan, vergezeld van de windmachine. Jammer dat de laatste wat op hol sloeg.
De baan was geprikt met verluchtingsgaten en gezand. Gelukkig had het de laatste dagen goed geregend zodat het zand wat was ingeklonken.

Beginnen op hole 10 betekent eindigen op hole 9, dicht bij het caddymasters huisje en de parkeerplaats. Het restaurant is geheel gesloten en het clubhuis vanaf 16.00 uur. Dus geen verwarmend drankje aan het begin of eind, de kaart met verkleumde vingers invoeren op je mobiel, in de wedstrijdkaarten box frommelen en klappertandend je auto inspringen (nou ja, springen…).
Need I say more?

Enfin genoeg gekletst, tijd om de dagwinnaars en de competitiewinnaars bekend te maken:

MAANDBEKER 1                       MAANDBEKER 2
Michel Goes – 83                      Walter Frankvoort – 34pt
Steven van Arkel – 84               Nick Thomas – 30pt
Jason Toelen – 85                     Marijke Blom – 29 pt

COMPETITIE (beste 3 of 3)    COMPETITIE NETTO       COMPETITIE STABLEFORD
Jason Toelen – 241                 Fons Hartman – 218          Jan van Roosendaal – 96 sf
Fons Hartman – 251               Jason Toelen – 225            Anthony van Tilburg – 95 sf
Corine Cools – 254                 Marja Kristel – 247             Richard Driessen – 94 sf

Alle winnaars natuurlijk van harte gefeliciteerd! Al was het haast onmogelijk de laatste dag nog een score te verbeteren, jullie hebben fantastisch gepresteerd. Een voorbeeld voor ons allen volgend jaar als de maandbekers opnieuw van start gaan.

De beker Competitie MB 1 Bruto is inmiddels uitgereikt aan Jason. De andere bekers en bloemen volgen spoedig en de foto’s houden de lezers tegoed.