Ons ex-lid, Jan te Riele, bekend van de marshal- en de WAC-commissie, heeft o.a. voor zijn verdiensten bij Golfclub Zeegersloot op dinsdag 27 april een koninklijke onderscheiding in ontvangst mogen nemen.
Golfclub Zeegersloot is hem nog steeds erkentelijk voor zijn inzet, dankt hem daarvoor nogmaals en feliciteert hem van harte.
Onderstaand een deel van de gebruikte motivatie:

“De heer J. Te Riele heeft jarenlang toernooien, evenementen en uitwisselingen georganiseerd namens tennisvereniging TEAN. Daar was hij ook bestuurslid en secretaris. Ook organiseerde hij het ING Echtparentoernooi, waar elk jaar meer dan 75 echtparen kwamen voor een weekend vol tennis, maar waar vooral ook oog was voor het sociale aspect en gezelligheid hoog in het vaandel stond. Hij is ook oprichter van Tijd voor Vitaliteit, een bewegingsprogramma voor ouderen. Sinds 2006 houdt hij zich bezig met ‘marshallen’ bij Golfclub Zeegersloot. Dat houdt in: een paar keer per maand door de baan rijden om te kijken of de doorloop goed is en er geen opstoppingen bij holes ontstaan. Hij werd secretaris van de Marshalcommissie en secretaris van de WAC-commissie (woensdagavondcompetitie)”.