Aan het begin van dit seizoen stond hier een bericht over de vele wedstrijden die we dit seizoen voor jullie gingen organiseren. Daar is tot nu toe niet veel van terecht gekomen. En toen we eindelijk het bericht kregen dat er weer wedstrijden georganiseerd mochten worden werden daar ook nog behoorlijk beperkende voorwaarden aan gesteld. We zijn daar natuurlijk teleurgesteld over, maar begrijpen ook de redenen daarvoor. De club is net zoals alle sportclubs in Nederland in zwaar weer terecht gekomen en we zullen er wat voor moeten doen om dat weer recht te buigen en dat gaat lukken ook.

We hebben besloten om de C van PAC dit jaar niet te eren: er is geen Parkbaancompetitie dit jaar. Wel zijn er tot het eind van dit seizoen nog 5 Parkbaan Avond wedstrijden. Het inschrijfgeld daarvoor wordt gebruikt voor ons nieuwe terras (hole 19) waar nog wat financiering voor ontbreekt. Als u het al gezien of beleefd hebt denk ik dat u daar geen enkele moeite mee zult hebben. Deze PAW (!?!) wedstrijden zijn geplanned op 16 juli, 30 juli, 13 augustus, 20 augustus en 27 augustus.

Dan staan er vanaf september tot februari nog 6 wedstrijden geplanned met een wat meer “fun”-karakter. Of, wanneer en hoe die doorgaan weten we op dit moment nog niet. Zodra dat duidelijk wordt zullen we dat op deze pagina laten weten.

Voor dit moment verheugen we ons iedereen weer (op gepaste afstand) te kunnen zien, spreken en kijken of eenieder zijn vorm een beetje op peil heeft kunnen houden.

Tot spoedig !

De Parkbaancommissie (Yvonne, Rens, Frank)