Hierbij nodigt de Golfweekcommissie u uit om u in te schrijven voor één of meer wedstrijden tijdens de Golfweek 2020. (zondag 7 juni t/m zaterdag 13 juni)
De inschrijving via de website is open van zondag 12 april t/m zondag 24 mei.
Het thema van de komende golfweek is “Swing it out”. Wij zullen u een programma aanbieden met een swingend karakter, met name na terugkeer van de wedstrijden in het clubhuis. Het swingen in de baan zult u zelf moeten doen.
Voor de winnaars van de wedstrijden zijn mooie prijzen beschikbaar. Na afloop van iedere wedstrijd ( behalve op de slotdag) is er een tombola met de wedstrijdkaarten.
Ook dit jaar houden we weer een loterij met mooie prijzen.
Zondag 7 juni:
Nadat in de ochtend de Jeugdwedstrijd is gespeeld starten we om 12:00 uur met de traditionele Zeegerslootbokaal. Een Q wedstrijd tegen Par van de baan.
Na de start van de Zeegerslootbokaal wordt vanaf 13:00 uur in samenwerking met de Parkbaancommissie op de Parkbaan een cross country gehouden. Beide wedstrijden staan open voor alle leden .
Na afloop van deze eerste dag is er tijdens de prijsuitreiking en de borrel met hapjes muziek verzorgd door het Ascot Jazz Trio.
Maandag 8 juni:
Na het succes van vorige jaren met de PRO-AM teamwedstrijd hebben we kans gezien – met dank aan Isi en Synco- ook dit jaar weer maximaal 25 pro’s uit te nodigen. U speelt vanaf 11:00 uur in één flight een Scramble met drie andere leden en een pro. Er is plaats voor tenminste 15 flights voor de leden. Alleen leden van de Grote Baan kunnen zich inschrijven. Om deze wedstrijd financieel mogelijk te maken zullen er een aantal sponsor flights deelnemen.
Er is een lunch in de baan en na afloop een aangeklede borrel.
Dinsdag 9 juni:
Vriendinnendag. Start om 10:30 uur met een Scramble à deux. Open voor alle dames leden met bij voorkeur een introducée van buiten . Voor het inschrijfgeld krijgt u een verrassing in de baan en na afloop een verrassend menu.
Woensdag 10 juni:
Op de Griend- Heuvel en Parkbaan wordt vanaf 11:00 uur de traditionele en populaire cross country gehouden. Wij streven er naar de wedstrijd binnen zes uur af te ronden. Ook deze wedstrijd is net als de PRO-AM alleen open voor leden van de Grote Baan. Het goede doel bij de “gokhole/ Volvo challenge” (neary) is het Jeugd Deelname Fonds uit Alphen aan den Rijn.
Er is een lunch in de baan en na afloop het traditionele dessertbuffet in het clubhuis.
Donderdag 11 juni:
De Zeegersloot Invitational. Alle leden kunnen een introducé van buiten uitnodigen. Vanaf 10:30 uur wordt in een vierbal Scramble gespeeld. De spelers worden verdeeld in twee groepen. Eén groep start op de Griendbaan en de andere start op de Heuvelbaan. Nadat alle negen holes op de baan waarop u bent ingedeeld zijn gespeeld is er een lunch in het clubhuis. Vanaf rond 15:00 uur speelt u de negen holes op de andere baan.
Vrijdag 12 juni:
Herendag. Alle mannelijke leden kunnen bij voorkeur met een introducé van buiten vanaf 12:00 uur deze Scramble à deux spelen. Tijdens het spelen wordt er iets lekkers in de baan geserveerd. Na afloop is er een driegangen diner.
Zaterdag 13 juni:
Op de slotdag van de Golfweek staan weer de drie traditionele wedstrijden op het programma: De Alphense Golfbokaal (Greensome strokeplay hcp 0-20), de Alphense Golfbeker (Scramble à deux Stableford hcp 18-26) en de Alphense Golftrofee (Scramble à deux Stableford hcp 24-54). Alle wedstrijden starten om 12:00 uur.
Na afloop vindt om 17:00 uur de trekking van de loterij plaats. Tijdens de week kunt u à € 5.- loten kopen, waarmee ook dit jaar weer mooie prijzen te winnen zijn. Een deel van de opbrengst van de loterij gaat naar de stichting Old Grand Dad. We hebben een regeling voor het geval leden niet aanwezig kunnen zijn bij de trekking maar wel loten hebben gekocht.
Daarna start de slotavond met een Indisch buffet en muziek door Annemarie Boekelman.

De Golfweekcommissie (nog niet op de foto Anne van Bostelen en Juke Haanraadts)

Voor een impressie van Golfweek 2019 kies bovenaan deze pagina voor  “Leden” en daarna “Fotoalbum”