Aan het einde van elk kalenderjaar worden er traditiegetrouw “mensen van het jaar”  gekozen.
Bij Golfclub Zeegersloot hebben we jaren geleden die goede traditie ook in het leven geroepen en wij benoemen nu voor de 35e keer de “Golfer van het Jaar”!
Het betreft een lid van onze golfclub dat zich bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt voor onze vereniging.
Deze verdiensten kunnen betrekking hebben op sportieve prestaties en/of op de inzet bij activiteiten voor de vereniging.

Natuurlijk hebben veel leden zich ingespannen voor de club, maar ook bij deze benoeming moet het bestuur keuzes maken.
De persoon waar het dit jaar om gaat heeft zich tijdens de afgelopen jaren op verschillende manieren ingezet voor onze Golfclub. Altijd bereid om waar en wanneer dan ook aan te schuiven en de noodzakelijke helpende handjes te bieden. Het is iemand die zeer betrokken is bij Zeegersloot en zich ook als ambassadeur opwerpt bij het naar buiten toe vertegenwoordigen van onze golfclub en dat op een voortreffelijke wijze doet.
De Golfer van het Jaar is samen met anderen de draaiende motor van de Hospitality groep en is de initiatiefnemer voor een groep vrijwilligers voor het verwijderen van onkruid en het snoeien van struiken rondom het clubhuis en het caddymasterhuisje.
Ook hebben we de Golfer van het Jaar samen met veel anderen bezig gezien bij het vernieuwen van het terras en de tuin bij het clubhuis.
Betrokkene heeft ook, samen met Leo Hendriks, gezorgd voor het verwerken van de gegevens van de Players 1St enquête, is ook lid geweest van de WECO maar moest daar door de komst van een familielid noodgedwongen vertrekken omdat een echtpaar in dezelfde commissie toen niet was toegestaan. De Golfer van het Jaar is toen lid geworden van de DAC, is van deze commissie ook voorzitter geworden en is dat nu nog steeds.

Sportief gezien is de Golfer van het Jaar actief in het competitieteam bij de Dames 1 op dinsdag en komt ook voor op de “Wall of Fame” als Kampioen van DAC 2 en heeft ook 2 x de Presidentscup gewonnen. Nou, dan ben je wel van uitzonderlijke klasse!

U heeft het al begrepen, het is een “bezige bij” maar zonder nadrukkelijk op de voorgrond te treden!

De “Golfer van het Jaar 2020” is geworden: Irene van Bienema!

Wij feliciteren haar van harte met deze eervolle benoeming!

Het bestuur.

 

 

De reactie van de Golfster van het Jaar 2020

Lieve clubgenoten,

Wat een eer om verkozen te worden tot golfster van het jaar!

Voor mij voelt het wel of ik met alle eer ga strijken voor al het werk dat ik samen met velen van jullie gedaan heb en waarvoor menigeen zich minstens zo hard heeft ingezet als ik.  Jullie verdienen die titel eigenlijk allemaal en ik wil jullie hier dan ook allemaal bedanken voor die samenwerking.
Ik ben er van overtuigd dat je met elkaar heel veel kan bereiken. Iedereen is anders en heeft eigen kwaliteiten, door samen te werken en niet de tegenstellingen op te zoeken, maar juist te kijken naar wat mogelijk is kunnen we onze club en de wereld een beetje mooier maken. Daar geloof ik in en daar wil ik mij voor inzetten.

Van golfhater, toen Edu al speelde en ik met 2 kleine kinderen thuis zat in de weekenden, ben ik een enthousiast liefhebster geworden. Het golfen en het lidmaatschap op Zeegersloot heeft mij veel gebracht. Nooit eerder had ik een balsport gedaan en zeker geen wedstrijden gespeeld. Maar via de inloop bij de WAC ben ik voorzichtig begonnen. Veel geleerd van lieve flight-genoten en ongelooflijk uitgedaagd door die ene die zich hardop afvroeg hoe ik ooit aan mijn GVB gekomen was. De WECO heeft ervoor gezorgd dat ik veel fijne mensen leerde kennen binnen de club. Regelmatig lekker buiten lopen is gezond en ontspannend, een perfecte combinatie met een drukke baan. De dinsdag werd mijn vaste DAC avond, thuiswerken bestond nog niet, maar adv heb ik steeds op de dinsdagmiddag opgenomen. Nu ben ik volledig met pensioen en mag op dinsdag deel uitmaken van een fantastisch competitie team. En ik kreeg meer tijd om wat terug te doen en samen met andere ideeën uit te werken waardoor (nieuwe)leden zich ook zo welkom zouden voelen binnen onze club. En zo is het allemaal gekomen….

Ik hoop dat we in 2021 weer terug kunnen naar het oude normaal, met gewoon vier-ballen, zonder mondkapjes en anderhalve meter, een open clubhuis, een volledig draaiend restaurant en vooral weer veel gezellige wedstrijden waarbij we lekker met z’n allen kunnen blijven eten, drinken en bijpraten met vrienden en bekenden!

Bedankt,

Irene