Tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst op 6 januari jl. is door onze voorzitter voor de 33e keer in de geschiedenis van Zeegersloot de “Golfer van het jaar” bekend gemaakt. Dit keer valt deze eer te beurt aan Corine Cools! Wij feliciteren haar van harte met deze onderscheiding!
De voorzitter onderbouwde dit bestuursbesluit met de volgende woorden:

“Corine Cools heeft zich bijzonder verdienstelijk gemaakt voor onze Golfclub Zeegersloot door zich op veel verschillende manieren in te zetten voor onze vereniging. Nooit werd er op vragen om een “helpend handje” te bieden afwijzend geantwoord. Corine is zeer betrokken bij onze golfclub en werpt zich ook op als ambassadeur bij het vertegenwoordigen van onze golfclub en doet dat op een voortreffelijke wijze.
Ook maakt zij zich verdienstelijk in de Technische commissie, bij de Hospitalitygroep, de werkgroep Vitaliteit/Alphen in beweging en zij heeft zich onlangs ook aangesloten bij de Denktank m.b.t. werven en behouden van leden. Sportief gezien is ook vermeldenswaard haar handicapverlaging van 7.5 naar 4.8 wat met zo’n lage handicap heel goed is.
Tevens heeft Corine het afgelopen jaar alle clubkampioenschappen voor de dames gewonnen. Kortom, iemand die dit jaar het lintje “Golfer van het Jaar 2018” met ere mag dragen.
Corine, van harte gefeliciteerd!”