Golfdiva Dag op Golfclub Zeegersloot in teken van LINDA.foundation

Met een deelname van meer dan 90 deelneemsters, waarvan ruim een kwart leden van andere golfclubs, was het wel spannend om deze bijzondere dag, met in acht name van alle coronaregels, probleemloos te organiseren. Maar vooral mede dankzij het bijzonder mooie nazomerweer kon gelukkig ruimschoots gebruik worden gemaakt van het mooie nieuwe terras. En om grote drukte vóór en ná afloop van de wedstrijd te voorkomen werd dit jaar bovendien niet gekozen voor de traditionele shotgun, maar voor een start op hole 1 en 10  zodat niet alle deelneemsters tegelijk binnenkwamen. Golfdiva richt zich al meer dan 10 jaar op de verkoop van dameskleding en accessoires voor de Lady Golfer. Met hun stoere Fashion Golftruck bezoeken ze diverse golfbanen in Nederland. Ook dit jaar was Golfclub Zeegersloot weer aan de beurt.

De dag stond verder in het teken van de LINDA. foundation, een stichting die zo’n zeven jaar geleden werd opgezet door Linda de Mol en ten doel heeft geld in te zamelen voor kinderen die in armoede leven. In Nederland zijn dat er één op de negen kinderen. Alle giften worden voor 100% aangewend voor de aanschaf van cadeaukaarten. Met een verplichte bijdrage van €10 per deelnemer en een loterij kon aan het eind van de dag ruim €1.500,– aan de LINDA.foundation worden overgemaakt.

Voor de winnaars van deze dag waren door Golfdiva en diverse sponsors weer vele mooie prijzen beschikbaar gesteld. De eerste prijswinnares, Alice Key, werd verrast met  een geheel verzorgde golfreis naar El Rompido in Spanje, beschikbaar gesteld door Golf Diva. Annemarie van Meer heeft de tweede prijs gewonnen, een VIP arrangement op de Koninklijke Haagse. De derde prijs werd gewonnen door Kathy de Rijk en zij kreeg een schitterende golfparaplu.

De Neary op hole 8: Floor Bok, de neary op hole 15: Josette Franken en de neary op hole 17: Gerda van Gils. De longest: Marilla Louw.