In het kader van de sponsorovereenkomst tussen Rabobank Groen Hart en Zeegersloot, heeft de SECO afgelopen donderdag een Cross-country – Scramble á Deu georganiseerd.

Ruim 50 deelnemers hadden zich voor deze wedstrijd aangemeld voor een door Koos Turk uitgezet parcours over 12 holes, waarbij de teams naast een aantal reguliere holes ook enkele pittige hindernissen moesten overwinnen.

Op deze door de Rabobank verzorgde dag, werden de deelnemers ontvangen met een kop koffie en een stukje door de Zeeger huisgemaakte brownie.

Ondanks de mindere weersvooruitzichten, bleef het gedurende de wedstrijd gelukkig droog. Na terugkomst in het clubhuis, was er een door een specialist van de Rabobank gepresenteerde korte maar zeer informatieve presentatie over beleggen.

Winnaars in de BRUTO-categorie waren het team Hans Köhler/Tino Menken met 48 slagen, gevolgd door Jan en Leentje Parlevliet met 50 slagen.

In de NETTO-categorie waren de winnaars het team van Cor en Nel van de Weteringh met 41 slagen netto, gevolg door het gelegenheidsduo Koos Turk en Joey van Boxsel met 43 slagen netto.

In zijn slotwoord werden de prijswinnaars door SECO-voorzitter Jacques Meys van harte gefeliciteerd, maar bovenal een zeer groot woord van dank aan de Rabobank, die dit allemaal mogelijk heeft gemaakt.

SECO-voorzitter Jacques Meys bedankt Rabobank accountmanager private banking Jolande Sentse voor haar bijdrage aan deze zeer geslaagde dag

De trotse winnaars van het BRUTO klassement met de Rabo-trofee

Het winnende echtpaar Cor en Nel van de Weteringh

Komende donderdag heeft de SECO haar slotwedstrijd, waar het zomerseizoen wordt afgesloten met een Texas-scramble, met aansluitend de huldiging van de winnaars over de gehouden zomer/herfst wedstrijden en het traditionele slotdiner, welke dit jaar in het teken staat van Indonesië.