Bekijk onze actuele acties en aanbiedingen

Kennismaken via proeflidmaatschap

Maak gedurende drie maanden kennis met Golfclub Zeegersloot. Leer onze banen kennen, volg lessen bij één van onze golfprofessionals, maak nieuwe golfvrienden en geniet van het gezellige clubleven!
Het proeflidmaatschap is bedoeld voor golfers die nog niet eerder lid zijn geweest van Golfclub Zeegersloot.

Brochure bekijken

PLEZIER IN BEWEGEN MET 50+ SPORTS!

Natuurlijk weet u als 50-plusser hoe belangrijk (en fijn) het is om actief in beweging te blijven. Maar soms gooien blessures roet in het eten of is

de drempel simpelweg te hoog. Dan is een steuntje in de rug prettig. Tijd Voor Vitaliteit biedt u samen met tennisvereniging TEAN, tafeltennisvereniging ATTC en golfclub Zeegersloot, 3 sportverenigingen uit Alphen aan den Rijn, de kans om op een rustige manier en in groepsverband kennis te maken met drie verschillende sporten. Voor vijf euro per les leert u onder professionele begeleiding de basisvaardigheden van de door u gekozen sport. Natuurlijk gaan bij alle lesreeksen gezondheid en gezelligheid voorop. Dus kom in beweging en werk aan uw conditie, balans, flexibiliteit en netwerk. Kiest u voor een lessenreeks tennis, golf of tafeltennis?

We starten weer met nieuwe lessenreeksen in het najaar van 2019!

Voor meer informatie en inschrijvingen, zie: www.alphenbeweegt.nl/TVV

Voor meer informatie over het aanbod van GC Zeegersloot in dit programma kunt u terecht bij Corine Cools en/of Isi Kokke via tijdvoorvitaliteit@zeegersloot.nl.

Brochure bekijken