In onze optimistische plannen hadden we als Hospitality team gepland op 27 maart a.s. de eerste nieuwe leden kennismakingswedstrijd van 2021 te kunnen organiseren. Het lijkt er op dat we iets te optimistisch waren. Op zich kunnen we natuurlijk prima een wedstrijdje organiseren, met flights van 2 personen in de baan, maar omdat het doel van deze wedstrijd toch ook en vooral is om elkaar en de club wat beter te leren kennen, vinden we het niet passend deze wedstrijd te organiseren als de horeca en het clubhuis niet open zijn en je ook nog niet gezellig met elkaar op het terras kan blijven zitten om na te kletsen.

We hebben daarom besloten de 1e wedstrijd uit te stellen tot zondag 2 mei in de middag. We hopen met zijn allen dat we er dan qua corona-situatie al weer een heel stuk beter voor staan. We sturen jullie een aantal weken voor de wedstrijd opnieuw een mail met de uitnodiging om je aan te melden.

Ter informatie: In 2021 nodigen we voor deze wedstrijden ieder lid uit dat op of na 1 januari 2019 lid van GC Zeegersloot is geworden.

Voor nu wensen we jullie veel golfplezier toe met elkaar in de baan. Blijf gezond, en uiteraard, als er vragen zijn, laat het ons weten!