Echt(e)paren wedstrijd weer gespeeld

Zoals elk jaar op Hemelvaartsdag hebben we ook dit jaar weer op Hemelvaartsdag, 30 mei, de echt(e) paren beker gespeeld. Een greensome stableford wedstrijd, voor echt(e) paren, zoals de naam van de wedstrijd al duidelijk aangeeft. Voorwaar geen gemakkelijke wedstrijdvorm om ook de stemming bij de paren goed te houden!

Hoewel de hele week er als slecht weer was voorspeld bleek ook nu dat degene die thuisbleven geen gelijk hadden: om 9 uur vielen de laatste druppels, en hebben 41 paren, 82 deelnemers, de wedstrijd met prima weer kunnen spelen. Op een baan die natuurlijk in de aanloop naar de golfbaan op en top in orde is waren de omstandigheden dus ideaal voor een mooie wedstrijd.
Er is flink gestreden, en inderdaad bleek de wedstrijdvorm voor velen moeilijk om hoog te scoren. Maar uiteraard zijn er altijd paren die goed scoren: na afloop van de 18 holes mocht de wedstrijdleiding Carola van Goozen en Jan van der Vis uitroepen tot echt-paar van 2019!

De volledige lijst van winnaars:
1e plaats:             Carola van Goozen en Jan van der Vis, 35 stableford punten
2e plaats:             Herma Hollander en Gerard Klok, 34 stableford punten
3e plaats:             Trudy en Joey van Boxsel, 34 stableford punten

Na afloop van de wedstrijd serveerde Restaurant de Zeeger een heerlijke tapas lunch met een groot aantal heerlijke hapjes en gerechtjes. We kijken terug op een zeer geslaagde dag.

Prijswinnaars, van harte gefeliciteerd!
De wedstrijdleiding.

De winnaars!