Breng uw zakelijke boodschap bij de juiste mensen.

Met bijna 1.200 leden en jaarlijks duizenden gastspelers, is het netwerk van GC Zeegersloot interessant voor alle winkels en bedrijven in de regio, om mee te communiceren. Al vanaf € 500 per jaar zijn er mogelijkheden voor u als ondernemer om uw boodschap te communiceren bij onze leden, gasten en zakelijke partners.

volgende sectie

Adverteren & Sponsoren

Met bijna 1200 leden is onze club één van de grootste verenigingen in de regio. Jaarlijks ontvangen we 9000 gastspelers die samen gemiddeld 65.000 rondes lopen op de drie beschikbare lussen.
Op ons oefencentrum slaan we met z’n allen elk jaar meer dan 1 miljoen ballen!

Wilt u bij al deze mensen uw commerciële boodschap kwijt dan kan dat al vanaf € 500 per jaar.

volgende sectie

Zakelijk lidmaatschap

We hebben voor u de mogelijkheid om met uw bedrijf een lidmaatschap te nemen bij onze club. U kunt hierbij kiezen voor een lidmaatschap op naam of voor een Wildcard.
De voorwaarden en verschillen leggen wij graag aan u uit.

volgende sectie

Netwerken

Voor onze adverteerders, sponsors en zakelijke leden organiseren we regelmatig activiteiten. Voor de golfers onder u organiseren we een maandelijkse competitie en een jaarlijkse Golfdag. Bij deze activiteiten kunt u relaties uitnodigen. Alle activiteiten staan garant voor gezelligheid en de gelegenheid om nieuwe relaties te leggen en bestaande relaties te borgen.

<klik op het plaatje hierboven om de brochure te vergroten>

Business & Events

Gert Jan de Kort
0172 584 394

Info aanvragen

volgende sectie