Op donderdag 29 augustus werd de laaste PAC van dit seizoen gespeeld onder eigenlijk wel ideale omstandigheden (na de hitte van de laatste tijd). De deelnemers lieten zich de sangria en tapas na afloop goed smaken en de stemming was zoals vanouds weer goed. De verrassing van de avond was de eindstand van de Birdie competitie, waarbij John van Haastregt op het laatste moment gelijk kwam te staan met Hans van den Berge maar omdat John de laatste birdie had geslagen werd hij de winnaar en mocht met de birdie prijs (een ingelijst struisvogel ei) naar huis.

De avond daarvoor had het bestuur besloten om Yvonne Lek en Rens Anten toe te voegen aan de Parkbaancommissie en wij zijn daar erg content mee. Welkom!

De dagwinnaars waren:
Categorie II: 1. Peter Ernster, 2. Peter Fransen en 3. Lex Bolt
Categorie I:  1. Klaas Jongens, 2. Eveline Klip en 3. Jos van Berkel

En dan de kampioenen en winnaars van de competitie 2019:
Categorie II: 1. Lex Bolt (128), 2. Peter Ernster (118) en 3. Peter Fransen (116)
Categorie I:  1. Hans van der Wolf (157), 2. Arie Wesseling (147) en 3. Ron den Hertog (143)

Wij kijken terug op een goed seizoen. Iets minder deelnemers dan vorig jaar en dat heeft er denken we mee te maken dat er vorig jaar relatief veel mensen doorgestroomd zijn naar de grote baan. Maar het seizoen is nog niet voorbij. Op 22 september wordt de jaarlijkse Parkbaan cross-country gespeeld. Op 26 oktober een Las Vegas Scramble en op 3 november op de Heuvelbaan een Powerball ronde. Daarna is het een tijdje stil, maar begin 2020 staan er nog 2 wedstrijden van het huidige seizoen op het programma: 26 januari en 22 februari. We hopen iedereen weer te mogen zien bij liefst meer van deze wedstrijden.

De Parkbaancommissie (Yvonne, Lex, Jan, Rens en Frank)