Wat een prachtige golfdag! Zon, geen wind, veel bomen gekapt en de scores waren ook nog redelijk. In totaal gingen er 55 spelers de baan in – 42 voor de 18 en 14 voor de 9 holes wedstrijd. Na afloop was er tevredenheid alom, ook bij diegenen waar de score toch als enigszins tegenvallend werd ervaren.

Bij de 18 holes kwam Wim Hendriksen met 38 sbf punten op de eerste plaats. Hij werd gevolgd door Cornelis Quaak (36 sbf) en Ruud Dekker (34 sbf).
Bij de 9 holes wedstrijd ging Johan van Ravenswaaij met de zege aan de haal met 19 punten. Hier was Sija van Vliet tweede (18 sbf) en Hans van Weezel derde met eveneens 18 sbf., maar een mindere score op de laatste drie holes. Voor de volledige resultaten alsmede ook de stand in de wintercompetities wordt verwezen naar de Zeegersloot website.

Door de wedstrijdleiding werd opgemerkt, dat het repareren van pitchmarks blijkbaar een beetje uit de mode is geraakt. Veel greens zien er wat dat betreft niet zo best uit! Laten wij er met zijn allen een punt van maken om het repareren van pitchmarks (een belangrijk aspect van onze golfetiquette) uit de winterslaap te doen ontwaken. Bovendien is bukken een goede oefening voor ons senioren!

Minder tevreden waren de deelnemers over het verzoek om per 16:00 uur het ‘clubcafé’ te ruimen en plaats te maken voor een ander evenement. Dit werd mede veroorzaakt door de late aankondiging van deze plannen. Aan de manager en de Zeeger is gevraagd om in toekomstige gevallen dit soort (op zich prima) plannen iets eerder te melden aan de SECO en speciaal aan de wedstrijdleiders op de dag zelf.

Ondanks dit alles waren er toch vooral tevreden gezichten te zien in het clubhuis!