De weersvoorspellingen waren dusdanig ‘tropisch’, dat een groot aantal leden om die reden afzag van deelname. De resterende groep van 71 spelers over de 18 holes en 12 spelers over de 9 holes heeft kunnen genieten van een heerlijke golfdag. De temperatuur bleef toch nog enkele graden onder de 30 steken en een koel briesje maakte het op momenten zelfs aangenaam.

Als enig minpunt moet toch weer worden genoemd de snelheid door de baan. Er waren toch weer enkele flights, die hier te weinig aandacht voor hadden en die daardoor de aansluiting met de flight voor hun lieten schieten. Dat leverde vervolgens hinderlijke wachttijden op voor de achter hen lopende flights.

De wedstrijdresultaten hadden daar gelukkig niet onder te lijden. In alle categorieën werd goed gescoord!

Bij de 18 holes Cat.1 behaalde Anne Marie van Meer met 37 sbf de eerste plaats. Zij werd gevolgd door Koos Turk en Elly de Vries-Visser met ieder 36 sbf.  In Cat.2 was het John Bosboom, die met 37 sbf iedereen ruim voorbleef. Tweede en derde werden hier Jan Peters en Johan van Ravenswaay met elk 34 sbf.

Bij de 9 holes wedstrijd kwam Wil Hornis-Sellies met 16 sbf als eerste binnen. Zij werd gevolgd door Johan Kools en Wim Vrijdag met elk 14 sbf.

Voor de volledige lijst van uitslagen verwijzen wij zoals gebruikelijk naar de Zeegersloot website.