Het was de eerste keer dat de wedstrijdleiders met de gevolgen van nachtvorst werden geconfronteerd. Op de Heuvel waren de wintergreens al actief, terwijl op de Griend nog op de zomergreens kon worden gespeeld. Handicarts mochten tot half elf  niet de baan in, hetgeen de wedstrijdleiding enige problemen gaf. Door wat te schuiven met flights slaagde de wedstrijdleiders er in om alle spelers met handicarts toch te laten starten, zodat iedereen aan deze leuke wedstrijd kon deelnemen. En dat was goed ook, want het weer speelde in alle opzichten mee: droog en zonnig, zij het ietwat aan de frisse kant!

De meeste flights hadden geen problemen met de wintergreens, sterker nog er werden prachtige scores binnengebracht. De winnaars bij de 18 holes wedstrijd waren Rob Zwanenburg en Walter Frankvoort met 44 stableford punten gevolgd door 3 teams met 41 punten. Bij de 9 holes wedstrijd waren de winnaars Yvonne Groen en Leni Kardolus met 21 punten gevolgd door de Wim & Nelleke Vrijdag met 20 punten. Winnaars gefeliciteerd!

Op de website vinden jullie de verdere resultaten van deze wedstrijden.

Wel nog een opmerking over de doorlooptijd. Deze is altijd wat langer bij een vierbal wedstrijd en we moesten allemaal wat langer zoeken naar ballen in het hoge gras en tussen de blaadjes. Echter, 5,5 uur voor de laatste flight is véél te lang. Daarom vraagt de SECO nogmaals om aandacht voor de tips om sneller te spelen.