Deze dag stond in het teken van de LINDA.foundation. Een gedeelte van het inschrijfgeld is bestemd voor deze mooie organisatie.De hoofdprijs bij elke wedstrijd is een exclusieve plaats in de zgn. WINNERSFLIGHT incl compleet verzorgde dag tijdens de BERNARDUS DIVA DAY op 10 oktober.Deze week vond de eerste ROAD 2 BERNARDUS-wedstrijd plaats op Zeegersloot.Ondanks de verkeerschaos door de grote OV-staking stonden er maar liefst 88 Diva’s op de baan en zij werden beloond met een supergezellige golfdag, geweldige prijzen en heerlijk golfweer!

Michelle de Boer was de jongste deelnemer en scoorde maar liefst 42 punten. Zij won de Hoofdprijs en is daarmee de eerste dame die op 10 oktober ontvangen wordt op Bernardus in de exclusieve Winnersflight aangeboden door Daily Sports Nederland. Namens Fairway Golftravel werd een Shortbreak Deluxe naar Frankrijk uitgereikt aan de nummer 2, Helma Kallenberg (38 pnt)en op de 3e plaats eindigde Conny de Wolf met 36 punten. Van BagBoy Nederland ontving zij een prachtige damestas.

De Neary werd gewonnen door Lia Krosse en zij gaat binnenkort heerlijk overnachten in Charme Logies De Nijenshof. Jenny Wils mocht het Callaway pakket voor de Longest Drive in ontvangst nemen. Wij feliciteren Michelle de Boer en alle andere prijswinnaressen.

Tussen de gezellige modeshow met superZEEGERSLOOTmodellen Sija van Vliet en Angeline Mau-Asam werden de prijzen van de verkochte loten bekendgemaakt die aangeboden waren door o.m. Mangerie de Zeeger en Golfclub Zeegersloot.

De opbrengst van deze super gezellige dag was uiteindelijk € 1895,– voor de Stichting Linda.Foundation.

 

 

Jenny Wils, Conny de Wolf, Helma Kallenberg, Lia Krosse en Michelle de Boer