Ondanks dat er voor de vroege flights nog wat regen was, werd het een prachtige golfdag met naar het eind toe een steeds meer doorbrekende zon. Ideaal geschikt voor het uitproberen van iets nieuws op Zeegersloot: de Regenboogwedstrijd.

Regenboog, omdat bij deze spelvorm iedereen van alle tee-boxen meerdere malen moet afslaan: 3x van WIT, 4x van GEEL, 4x van BLAUW, 4x van ROOD en 3x van ORANJE (voor de 9 holes wedstrijd de helft). Iedereen is daarbij vrij om te bepalen welke t-box hij op een hole benut. Dus was het verstandig om vooraf alvast een beetje na te denken over de T-box planning. De verstrekte informatie via de startlijsten en de tafelteksten was goed opgesteld. De reacties van de deelnemers waren positief. Velen vonden het een leuke manier om de baan eens van verschillende gezichtspunten uit te bekijken.

Het aantal aanmeldingen voor de 9 holes wedstrijd was aan de lage kant. Mogelijk dat de herfstvakantie hier een rol heeft gespeeld. Volgend jaar zal met de planning hiermee rekening worden gehouden. Dit belette de SECO echter niet om met de aanwezige 9-holes spelers alsnog het seizoensslot te vieren. Onder het genot van een hapje en een drankje werden de winnaar van de Negen-Holes-Trofee, maar ook de dagwinnaar van de regenboogwedstrijd gefeliciteerd en in het zonnetje gezet.
De competitie van de Negen-Holes-Trofee werd gewonnen door Dick van Leeuwen. Johan Kools werd tweede en Iet van Leeuwen derde. Daar de van Leeuwens niet aanwezig konden zijn werd Johan Kools, plaatsvervangend in het zonnetje gezet.

De winnaars van de Regenboogwedstrijd waren:
Bij de 18 holes: 1) Joost Korsten – 35 sbf;     2) Jacques Meys – 34 sbf;   3) Hans Köhler – 34 sbf.
Bij de 9 holes:   1) Johan Kools – 14 sbf;        2) Ton Kulk – 14 sbf;             3) Jan Koop – 14 sbf.

De regenboogwedstrijd was de eerste in het kader van de wintercompetities WINTER- en IJS-koning(in). Schrijf dus vooral in voor de resterende 11 wedstrijden in deze competities!