Eindelijk was het dan zover: Er kon weer een SECO wedstrijd worden gespeeld en wel een die tevens meetelt voor de H19-Competitie. Deze heeft als doel de gemaakte onkosten voor het nieuwe terras bij ons clubhuis te financieren. De opkomst was groot: 79 deelnemers aan de 18 holes ‘H19-Zomercompetitie-1’ en nog 15 deelnemers aan de ‘H19-Seco Negen-Holes-Trofee-1’.

De ontvangen inschrijfgelden, incl. een donatie van €7,50, bedroegen €242,50. Dit bedrag werd gestort als bijdrage in de kosten voor de aanleg van het nieuwe terras.

De weersomstandigheden waren prima. Ook waren ergeen klachten over traag spel. Wel waren er veel aanvragen voor handicarts,waardoor de wedstrijdleiding genoodzaakt werd om steeds twee deelnemers per handicart in te delen. In strijd met de regel, dat echtparen niet in een flight samen spelen, zag de wedstrijdleiding zich gedwongen om een echtpaar in een handicart in te delen. Het goede nieuws is: ze zijn nog bij elkaar!

Het invoeren van de score met behulp van de app leverde links en rechts toch nog problemen op. De wedstrijdleiders moesten in een aantal gevallen de scores zelf invoeren met behulp van de SECO-laptop. Uiteindelijk kwam alles in orde en konden de volgende resultaten worden vastgesteld:

Zomercompetitie-1 / Cat.1: Winnaar Jan Parlevliet (38 sbf) – 2de Anita Hamming (36sbf) – 3de Joseph Pereira (36 sbf)

Zomercompetitie-1 / Cat.2: Winnaar Piet Vlietstra (35 sbf) – 2de Jacques Meys (34 sbf) – 3de Rob van Tuyl (34 sbf)

Negen-Holes-Trofee-1: Winnaar Johan Kools (18 sbf- 2de Kees Guldemond (15 sbf) – 3de Paul Schuh (13 sbf)

De volledige uitslagen alsmede de stand in de verschillende competities kunnen op de website worden ingezien.