Het was een zeer koude donderdag, maar toch waren er 71 deelnemers die deze kou trotseerden. Als SECO hadden wij eerder die week het besluit genomen alle spelers van ROOD te laten afslaan, met als belangrijkste doel de doorlooptijd te bevorderen. Alle dames en heren sloegen dus af van rood. Snellere doorstroming werd ook als positief ervaren gezien het bijtende, koude weer.
Desondanks bleken er nog steeds flights te zijn, die de aansluiting met hun voorgangers verloren. Er was zelfs één flight die meer dan twee holes achterliepen op hun voorgangers! De spelers van die flight zijn door de wedstrijdleiding daarop aangesproken. En nu maar hopen, dat er lering uit wordt getrokken en het de komende wedstrijden beter gaat.

De ‘Drie stokken + putter’ wedstrijd over 18 holes werd gewonnen door Tino Menken met een mooie, strakke score van 37 stableford punten. Hij werd op de voet gevolgd door Peter Burghouwt met 36 punten. De 9 holes wedstrijd werd gewonnen door Dick van Leeuwen met 16 stableford punten gevolg door Tammo Vegter met 15 punten. Alle uitslagen zijn terug te vinden op de website.