Terwijl iedereen een dag met veel regen verwachte werd het, tot opluchting van velen een droge dag.  Maar de baan was wel erg nat, had hier en daar een nieuwe sloot gekregen en er stonden een aantal bunkers vol met water. Dit was ook wel te merken aan de scores. Die waren over het algemeen aan de lage kant. Dat betekende echter niet, dat er helemaal geen goede resultaten te vermelden waren.

Tevens was het de laatste wedstrijd in de winterserie voor “Winterkoning” en “IJskoning”.

Bij de 18 holes Winterkoning had Jos Ploum al een dusdanig ruime voorsprong opgebouwd, dat de winst hem nauwelijks meer kon ontgaan. Echter voor de tweede plaats waren nog een aantal spelers in strijd met elkaar. Om het wedstrijdelement te bevorderen hadden de wedstrijdleiders deze spelers in enkele flights samengevoegd, zodat zij elkaar direct en ‘oog-in-oog’ konden bestrijden. Dit leidde tot de volgende dag- resp. einduitslagen:

Dagwinnaars 18 holes:
1. Marius de Groote (36 sbf) – 2. Koos Turk (33 sbf) – 3. John Bosboom (33 sbf)

Ook bij de IJskoning competitie lag de eindzege nog open. Tammo Vegter had daar de leiding, echter met slechts twee punten voorsprong op de nummer twee Johan Kools. Tammo kon niet meespelen, dus lag de eindzege voor het oprapen voor Johan. Deze is echter aan de spanning onderdoor gegaan. Hij bereikte slechts de tiende plaats en scrorde daaarmee slechts 1 punt. Zodoende bleef Tammo op plaats één staan. Gefeliciteerd!

Dagwinnaars 9 holes:
1. Hanny van Weezel (15 sbf) – 2. Paul Schuh (14 sbf) – 3. Henk Huizer (14 sbf)

Eindresultaten voor de twee competities zijn:

Winterkoning:

  1. Jos Ploum (54 pt) – 2. Koos Turk (51 pt) – 3. Marius de Groote (47 pt)

IJskoning:

  1. Tammo Vegter (59 pt) – 2. Johan Kools (58 pt) – 3 Henk Huizer (51 pt)

(Voor het volledige overzicht van de dag- en competitieresultaten verwijzen wij naar de website).