Afgelopen donderdag streden 26 tweetallen in de 18-holes wedstrijd en 6 tweetallen in de 9 holes wedstrijd om de eer.

Met een beetje passen en meten was het de wedstrijdleiding gelukt om voltallige teams samen te stellen na een aantal afzeggingen. Maar door een goede medewerking van de deelnemers kon er geschoven worden. De teams hadden er geen spijt van. Het weer was voor de tijd van het jaar geweldig. Geen wind en een redelijk droge baan. De scores van een aantal teams staken met kop en schouders boven de andere teams uit. In de FBBB 18 holes wedstrijd was het een close finish tussen het team van Jos Ploum/Hub Steins en Koos Turk/Henny Claessen. Beide hadden 37 stableford punten, maar door een betere tweede negen werd het team van Koos/Henny eerste. In de FBBB 9 holes wedstrijd ging de winst naar het team van Pam van der Plas/Johan van Ravenswaay, gevolgd door het team van Dini Zorge/Pauline Quaak. Alle uitslagen zijn terug te vinden op de website. Er was echter toch nog een probleem. De wedstrijdleiding zat in een van de laatste flights en constateerde dat op een twee tal plaatsen (hole G6 greenside bunker en fairway bunker hole 9) de bunkers niet aangeharkt waren. Vooral de bunker op hole 9 leek wel een “paarde bak”. Onze flightgenoten hadden hier hinderlijk last van. Dus graag uw medewerking om de bunkers goed aan te harken. Dit geld uiteraard ook voor de pitch marks op de greens.

Laten we zuinig zijn op onze mooie baan!